Nový dokument od Netflixu Harry a Meghan zosadil na druhú priečku aj mimoriadne obľúbený seriál Wednesday

Nový dokumentárny seriál Harry a Meghan o živote princa Harryho a Meghan Markle sa okamžite dostal na vrchol rebríčkov sledovanosti. Diváci sa chcú dozvedieť viac o tom, čo inšpirovalo vojvodu a vojvodkyňu zo Sussexu k úteku pred kráľovskou rodinou.

Odkedy prvýkrát dorazil na Netflix seriál Wednesday, netrvalo dlho a získal si množstvo fanúšikov po celom svete, kde sa stal jednotkou v sledovanosti. Seriál je o jedinej dcére z rodiny Addamsovcov, ktorá prišla do novej školy a počas svojho pobytu sa pustila do vyšetrovania záhadných vrážd.

To bolo dovtedy, kým vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu neuviedli prvé tri epizódy svojho kontroverzného dokumentárneho seriálu, ktorý divákom ponúka doposiaľ nevídaný pohľad do ich životov.

„V šiestich epizódach seriál skúma tajné dni ich randenia a výzvy, ktoré ich viedli k tomu, že sa cítili nútení ustúpiť zo svojich úloh na plný úväzok voči kráľovskej rodine.

„S komentármi priateľov a rodiny, z ktorých väčšina nikdy predtým verejne nehovorila o tom, čoho boli svedkami, a historikmi, ktorí diskutujú o súčasnom stave Britského spoločenstva národov a vzťahoch kráľovskej rodiny s tlačou, seriál robí viac, než len objasňuje lásku jedného páru. Príbeh, vykresľuje obraz nášho sveta a toho, ako sa k sebe správame.“

15. decembra sa na Netflixe majú objaviť ďalšie tri epizódy. V upútavke Harry hovorí: „S radosťou klamali, aby ochránili môjho brata, nikdy neboli ochotní povedať pravdu, aby ochránili nás.“

Zdá sa, že táto séria bude mať dostatočnú drámu na to, aby sa udržala na vrchole rebríčkov ešte nejaký čas.

 

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Nový dokument od Netflixu Harry a Meghan zosadil na druhú priečku aj mimoriadne obľúbený seriál Wednesday”