Odborníčka na spodnú bielizeň zdieľa skutočný dôvod, prečo existujú „vrecká“ na dámskych nohavičkách

Odborníčka na spodnú bielizeň sa podelila o skutočný dôvod, prečo existujú vrecká na nohavičkách, a varovala pred populárnym tipom, ktorý momentálne koluje na TikToku.

TikTokerka @aniezabay1 nedávno zdieľala video, v ktorom vysvetlila, na čo to vlastne je. Vzala si niekoľko nohavičiek, zrolovala ich a vložila do tohto vrecka na nohavičkách, čím vytvorila skvelý spôsob, ako ušetriť miesto v zásuvkách.

V inom videu tiež zavtipkovala, že by sa toto vrecko dalo využiť ako odkladacia priehradka na papierové bankovky.

Odborníci na spodnú bielizeň však prezradili na čo je tento prebytočný materiál skutočne určený.

Odborníci zo spoločnosti Lounge Underwear tvrdia, že jeho účel je pravdepodobne oveľa dôležitejší, pretože to všetko závisí od hygieny a vaginálneho zdravia ženy.

Emily Blount, vedúca produktového oddelenia spoločnosti Lounge Underwear, povedala: „Mnoho látok spodnej bielizne nie je vhodných pre vaginálne zdravie, takže toto „mini vrecko“ v skutočnosti vytvára ochrannú vrstvu. To pomáha predchádzať potu, ktorý môže viesť k nežiaducim baktériám, ktoré môžu spôsobiť celý rad problémov vrátane podráždenia a svrbenia, čo môže byť nepríjemné a trvá dlho, kým sa ich žena zbaví.

„Bavlna je prírodné vlákno a absorbuje vlhkosť (pot, tekutiny atď.), ale čo je najdôležitejšie, je priedušná, takže udržateľné tkaniny, aké používame v Lounge na tieto vrecká, sú navrhnuté tak, aby vás chránili.

„Aj keď sa tento tip z TikToku javí ako účinný pri skladovaní spodnej bielizne, odporúčame vám to NEROBIŤ, pretože by sa materiál mohol natiahnuť alebo ovplyvniť látku vašich obľúbených nohavičiek. Vaša spodná bielizeň zostane kvalitná dlhšie, ak ju rozložíte v jednej vrstve do zásuvky na bielizeň.“

 

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Odborníčka na spodnú bielizeň zdieľa skutočný dôvod, prečo existujú „vrecká“ na dámskych nohavičkách”