sobota, 27 júla, 2024

Sestrička položila novorodenca na otcovu hruď a o chvíľu neskôr naposledy vydýchol – TOTO NASLEDOVALO ĎALEJ

Na tomto svete vždy existuje radosť a smútok pokope. A oboje zažila 28-ročná mama Haley Parke z amerického Connecticutu pri narodení druhého syna.

Lekári diagnostikovali Haleyinmu manželovi JB rakovinu. A to, čo sa začalo ako 6-mesačná prognóza, sa rýchlo zmenilo na niekoľko dní. Takže, keď Haley položila svojho novorodeného syna na otcovu hruď, pociťovali zmes nadšenia a úzkosti.

Chlapček sa mal narodiť až o tri týždne. Ale keď lekári prijali muža do nemocnice pre komplikácie spojené s jeho rakovinou, Haley vedela, že im nezostáva veľa času. Požiadali lekárov, aby vyvolali jej pôrod, aby mal JB šancu stretnúť sa so svojím druhým synom.

unsplash

Bohužiaľ, pôrod nepostupoval dostatočne rýchlo a lekári sa obávali, že JB má už len niekoľko hodín. Pár sa teda rozhodol pre akútny cisársky rez.

„Vložila som svoju dôveru v Boha, že to bola súčasť jeho plánu, a urobila som to, čo som musela urobiť, aby som splnila posledné želanie môjho manžela,“ vysvetlila Haley.

Keď dieťatko prišlo na svet, sestry ho odviedli, aby novorodenca položili na otcovu hruď.

„Keď bolo naše dieťa umiestnené na manželov hrudník, všetky jeho životné funkcie sa okamžite zlepšili,“ povedala Haley.

Keď bola pripravená, lekársky tím odviezol Haleyinu nemocničnú posteľ dolu do manželovej izby.

„Strávila som čas na zotavenie pozeraním sa na svojho manžela,“ spomínala. „Pozerala som naňho so smútkom, ale zároveň s úžasom nad jeho silou. Naposledy vydýchol s naším synom na hrudi a mojou rukou v jeho ruke.“

Predčasný pôrod so sebou nesie isté riziká. Ale novorodenec na mužovom hrudníku bol úplne zdravý.

„Boh pripravil nášho syna práve na túto chvíľu, pretože vážil 3,3 kg, mal plne vyvinuté pľúca, ktoré vydávali tie najsladšie výkriky,“ povedala Haley.

Pár ešte nevybral meno pre svojho druhého syna. A tak sa Haley rozhodla uctiť svojho zosnulého manžela tým, že pomenuje ich syna po ňom. „Bude sa volať John Beeson Parke.

Netrvalo dlho a príspevok Haley Parke sa stal virálnym. A tisíce komentárov ľudí z celého sveta vyjadrovali žene sústrasť a slová povzbudenia.

JB Parke zanechal po sebe manželku Haley a dvoch synov. A hoci je to zničujúca strata, ako kresťania táto verná rodina smúti nad nádejou, ktorú nám dal Ježiš Kristus.

JBov čas na zemi sa možno skončil, ale jeho večný život v nebi sa ešte len začal. Srdcia jeho blízkych bolia, ale ich duše sú presvedčené, že jedného dňa sa opäť uvidia!

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights