Ste v znamení VÁHY, alebo niekoho takého poznáte? Máte šťastie, pozrite sa prečo

Jesenné znamenie Venuša so zmyslom pre harmóniu spravodlivosť. Citlivá duša s citom pre umenie, módu a krásne veci, často ale nerozhodné bytosti. To všetko a oveľa viac sú ľudia zrodení v znamení Váh.

Váhajú Váhy často? Áno. Váhy sú naozaj typické tým, že im robí problémy rozhodovať sa rýchlo a mať konečné slovo v zásadných veciach. Sú teda vynikajúcimi spolupracovníkmi, neoceniteľnými kolegami, ktorí vždy radi pomôžu vyriešia problémové situácie k spokojnosti všetkých, zásadné rozhodnutie po nich však nepožadujte.

Žena v znamení váh: krásne a vždy očarujúce

Váham vládne planéta Venuša a tak nie je divu, že ženy zrodené v tomto znamení sú v každej situácii krásne a pripravené okúzliť okolie. Ženy v znamení Váh majú rady svoje telo, rady sa o seba starajú a robia dojem. Pristanú im tiež pestré farby, pre toto znamenie je typická najmä farba indigo a ružová, ktoré len zvýraznia ich krásu.

Ženy zrodené v jesennom období Váh sú vždy perfektne upravené a vkusne oblečené, v móde nepatrí k experimentátorkám, vždy však môžeme očakávať vysoký štandard.
Vo vzťahoch sú inak váhavé Váhy pomerne stabilné a tradičné.

Predstava malomestskej spokojnej rodinky im nie je cudzia a aj keď sa im vo vzťahoch príliš nedarí, stále dúfajú, že pána dokonalého raz nájdu. V partnerstve je ochotná opustiť mnohé, čo Váhy avšak nikdy neodpúšťajú je nevera, to potom očakávajte nepríjemnú pomstu.

Hoci sa zdá, že Váha je v partnerstve veľmi konzervatívna, nenechajte sa zmiasť. Keď príde na sexuálne hry Váha je v nich jedným z najnápaditejších znamení. So zadným sedadlom u tejto Ženy však neuspejete. Váhy sú veľmi ženské a často aj narcistické, preto pri milovaní vyžadujú štandart tomu zodpovedajúci.

A čo muži? Vždy dokonalí, ale nestáli

Muži narodení v znamení Váh sú podobne ako ženy typickí svojím vždy dokonalým vzhľadom. Tohto muža nikdy nestretnete neupraveného a nevkusne oblečeného. Ak sa chystáte okamžite vyjsť na lov jedného z týchto krásavcov, veľmi sa neradujte. Mnoho mužov v tomto znamení sú gayovia, bisexuáli, alebo dokonca Gigolovia. Informácia, že títo páni najčastejšie pracujú ako kaderníci, vizážisti, alebo krajčír, vás teda určite neprekvapí.

Ak sa teda chystáte vybudovať stabilný a pevný vzťah, s mužom narodeným v tomto období to jednoduché mať nebudete. Váha skrátka nie je schopná odoprieť si krásu opačného pohlavia, kedykoľvek ho očarí, preto tu s vernosťou príliš nepočítajte. Aj spomínaná váhavosť vo vzťahoch s Váhou prejavuje.

 Fešáci v znamení váhy neradi ľuďom okolo seba ubližujú a preto málokedy zoberú odvahu a vzťah ukončia. Pre žeravý prázdninový flirt, zdá sa Váha byť však ideálna.
Vzťah dvoch Váh nie je príliš jednoduchý a vyžaduje značnú mieru vyspelosti. Hviezdy naopak prajú vzťahu Váh a Levov, Blížencov, Strelcov, alebo Vodnárov. Naopak problémy by mohli nastať pri spojení Váh s Rakom, či Kozorožcami. Na lásku sú hviezdy však krátke a tak ak ste si istí svojím ,, váhavcom“, či ,, váhalkou“ istí, smelo do toho.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Ste v znamení VÁHY, alebo niekoho takého poznáte? Máte šťastie, pozrite sa prečo”