5 Problémov, s ktorými sa stretávajú ľudia vlastniaci starú dušu

Existujú mladé i staré duše. Nie je to len otázkou veku, ale aj počtom našich reinkarnácií.

Tak ako sa z mladého človeka stáva vyzretejší, múdrejší jedine, tak aj jeho mladá duša bude postupne starnúť a zlepšovať sa.

blue sky and white starsUnsplash

Stará duša má nielen obrovské skúsenosti, ale aj mnoho problémov.

  1. Silná intuícia

Máte túto zvláštnu schopnosť cítiť vietor, cítiť, keď sa niečo pokazí. Staré duše majú bohaté skúsenosti, takže jasne chápu a rozlišujú okamih, keď sa niečo pokazí.

  1. V detstve vás považovali za „divné“ dieťa

Rovesníci nerozumejú ľuďom so starými dušami. Sú to deti, ktoré chápu veci viac ako ostatní, sú to študenti, ktorí vidia podstatu problému, sú to dospelí, ktorí sú schopní pochopiť súvislosti medzi udalosťami.

  1. Ľahko odpúšťate 

Viete, že na tomto svete nie je nič trvalé, a preto by ste nemali skrývať svoj hnev a odpor voči ostatným. Je to koniec koncov ako piť jed a čakať, že ochorie iný človek. Ľudia to však často zneužívajú a vašu schopnosť odpúšťať berú ako samozrejmosť.

man hugging woman inside garden houseUnsplash

  1. Stanete sa cynickejší

Áno, cynizmus prichádza so skúsenosťami, ale otravuje život. Nebuďte príliš tvrdý na ľudí, keď sa niečo pokazí. Je lepšie, ak to jednoducho necháte tak.

  1. Z nejakého dôvodu k sebe priťahujete ľudí

Staré duše sú veľmi múdre a priťahujú k sebe ďalších ľudí. A hoci ste možno introvert, či samotár, nebude to medzi vami a vašimi priateľmi vytvárať bariéru.

Ste majiteľom starej duše?

 

Zdroj: lifter.com.ua

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “5 Problémov, s ktorými sa stretávajú ľudia vlastniaci starú dušu”