Boris Kollár bude údajne čoskoro už 13-násobný otecko. TÁTO ŽENA MÁ BYŤ MAMA JEHO DIEŤAŤA

Predseda Národnej rady SR sa pravdepodobne dočká už trinásteho potomka. Podľa aktuálnych, no zatiaľ nepotvrdených informácii by mamičkou mala byť známa slovenská speváčka. Jedenástou mamou jeho potomka má byť podľa Nového času mladá speváčka Laura Vizváryová, ktorá sa ako 19-ročná zúčastnila talentovej show na TV JOJ.

Dvojica si len prednedávnom užívala dovolenku v Dubaji a blízke zdroje údajnej mamičky informovali, že Laurina bruško sa o niečo zväčšilo.

„Bola som s ňou nedávno a zdalo sa, že má väčšie bruško. Hovorí sa, že čaká dieťa s Kollárom,“ povedal zdroj pre Nový Čas.

Dvojica sa však ku klebetám vyjadrila rázne a odmietla odpovedať na akékoľvek špekulácie či otázky. „Mňa by len zaujímalo, kto vám podáva tieto informácie. Vidia ma ľudia s bruškom? Tak som asi len pribrala. Prepáčte, nebudem k tomu nič hovoriť, je to moje súkromie,“ povedala Laura. Zapierať sa snaží aj samotný Boris: „Fakt na toto nebudem reagovať,“ napísal Boris Kollár Novému Času.

Zo skúseností sa však vie, že Kollár sa už v podobnej situácii ocitol neraz, a vždy s rovnakým výsledkom. Či sú klebety pravdivé však ukáže len čas.

zdroj: femm.interez.sk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Boris Kollár bude údajne čoskoro už 13-násobný otecko. TÁTO ŽENA MÁ BYŤ MAMA JEHO DIEŤAŤA”