Čo cítia ženy vo vzťahoch so staršími mužmi? Takto to vidia vedci. Nakoniec to bola všetko pravda

Vaši priatelia si z vás robia posmešky, pretože váš nový partner je starší ako vy? Netrápte sa! Takéto vzťahy majú mnoho výhod.

Každý vzťah je natoľko dobrý alebo zlý, ako to my sami pociťujeme.

Ak je váš vyvolený partner starší o niekoľko rokov, nesústreďte sa na stereotypy. Toto sú najdôležitejšie veci, ktoré by ste mali o takomto vzťahu vedieť.

Ak je váš partner starší, „kradne“ vám vašu mladosť, ale…

Štúdia americkej psychologickej asociácie uvádza, že ženy, ktoré sa stretávajú s niekým starším, zvyčajne prijímajú model správania svojich nových partnerov.

To znamená, že ich roky mladosti nebudú plné zábavy a bláznivých akcii, ale úplne inými udalosťami. Čo na druhej strane nemusí byť vôbec nevýhodou.

Starší partneri majú sklony k stabilnejším vzťahom. Nehľadajú známosť na jednu noc. Naopak, chcú niečo trvalé a stabilné. O to viac si cenia aj svojho partnera.

Váš partner sa s vami bude deliť o svoje skúsenosti.

Výskumníci tiež tvrdia, že starší partneri sa môžu stať učiteľom alebo mentorom pre svoju druhú polovičku. Majú skúsenosti v mnohých životných situáciách a preto je možné, že vás budú tlačiť k tomu, aby ste v prípade problémov robili zrelšie rozhodnutia.

No nie len vy budete tým človekom, ktorého postihnú isté zmeny. Váš partner môže taktiež prebrať niektoré z vašich postojov a návykov.

Aký je podľa vás ideálny vekový rozdiel medzi dvoma partnermi?

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Čo cítia ženy vo vzťahoch so staršími mužmi? Takto to vidia vedci. Nakoniec to bola všetko pravda”