sobota, 27 júla, 2024

Keď zistíte, čo sa stalo s dieťaťom na tejto fotke, rozplačete sa. Jeho rodičia mu pripravili posledné fotenie

Niekoľko dní po ich fotografovaní William zomrel. Mal len 11 dní

Lyndsay a Matthew Brentlingerovci boli nadšení, keď sa dozvedeli, že sa stanú rodičmi. Keď im neskôr lekári povedali, že čaká dvojičky, ich radosť sa zdvojnásobila a nemohli sa dočkať dňa, keď budú držať svoje uzlíčky radosti v náručí.

Žiaľ, ultrazvuk ukázal, že jedno z bábätiek má srdcovú abnormalitu, a týmto budúcim rodičom bolo povedané, že dieťatko v maternici neprežije. To im zlomilo srdce, ale museli ísť ďalej a byť silní pre druhé bábätko.

Prenasledovala ich myšlienka, že sa so svojím dieťaťom nikdy nestretnú. Okrem toho sa báli aj o druhé dvojča, hoci lekári ich ubezpečovali, že sa vyvíja úplne normálne.

Choré dieťa bolo chlapec a zdravé bolo dievča. Lyndsay a Matthew si uvedomovali realitu, ale napriek tomu sa každý deň modlili, aby sa dieťa z toho dostalo.

Keď nastal čas, aby dvojičky privítali na svete, Lindsay sa ponáhľala do nemocnice. O niekoľko okamihov neskôr porodila Williama a Reaganu.

Bol to zázrak, že sa narodil malý William.

Vyzeral zdravo, ale skutočnosť bola iná. Prognózy lekárov hovorili, že bude žiť maximálne niekoľko týždňov, hoci mohol odísť v priebehu niekoľkých dní alebo dokonca hodín.

Jeho rodičia mali šťastie, že vôbec prišiel na svet, aby sa s ním mohli aspoň stretnúť a pochovať si ho. Boli odhodlaní vážiť si každú sekundu strávenú s ním.

Rodičia prišli s nápadom zorganizovať fotenie, aby mali na Williama vzácne spomienky. Ich priateľka Mandy Edwardsová im s radosťou pomohla, aj keď to bolo v krátkom čase. Zavolala kamarátke, fotografke Lindsay Brownovej, ktorá zrušila celý svoj projekt, aby mohla zasiahnuť a urobiť roztomilé fotografie dvojčiat.

Detičky vyzerali ako malí anjelici. Zatiaľ čo Reagan počas fotenia spal, sladký William bol pri vedomí a vyzeral veľmi zvedavo na svet okolo seba. Neprestával pohybovať svojimi malými očkami.

Na konci tohto vzácneho zážitku sa všetci rozplakali, pretože si uvedomovali, že to môže byť posledná vec, ktorú pre Williama všetci robia.

Dvojčatá vyzerali šťastne a pohodlne v náručí svojich rodičov, a dokonca mohli stráviť svoje prvé a bohužiaľ aj posledné spoločné Vianoce. Len tri dni po týchto sviatkoch William zomrel.

Žil 11 dní a tieto dni boli najšťastnejšie v živote jeho rodičov.

Čo sa týka malej Reagan, vždy jej budú fotografie pripomínať jej brata-dvojča a vždy bude mať niekoho, kto nad ňou bude bdieť z neba.

Prosím zdieľajte tento dojímavý príbeh so svojou rodinou a priateľmi na Facebooku!

zdroj:

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights