Nevďačná dcéra hodila nový peračník do koša. Jej mama jej dala poriadnu lekciu!

Pohodlná posteľ, teplá voda a internet – to sú veci, ktoré často berieme za samozrejmosť. Potom je naša myseľ zachvátená tým čo nemáme a preto sa niekedy ženieme za vecami, ktoré ani nepotrebujeme.

Musíme si však vážiť všetky veci okolo seba, ktoré máme a zbaviť sa tak potreby mať stále niečo nové a lepšie. O tomto je aj dnešný článok, v ktorom matka svoju dcéru chcela priučiť vďačnosti.

Začalo to všetko tým, že slobodná mamička Haley z Floridy kúpila svojej dcére drahý peračník značky L.O.L. Surprise!.

Vo svojom statuse písala, že prebehla tri obchody aby ho vôbec zohnala. Bola v domnienke, že jej dcéra Presleigh bude z neho celá bez seba. No to čo sa stalo po tom čo jej peračník dala, vôbec nečakala. Jej dcéra sa na peračník pozrela a hodila do koša. Nahnevaná odišla do izby a zabuchla za sebou dvere so slovami: “Každý v mojej triede ho má…už ho nechcem!”.

Zdroj: facebook.com/haley.hassell

 

V tom momente si Haley myslela, že od zlosti asi vybuchne a vôbec nechápala čo sa vlastne stalo. Myslela si, že Presleigh naučila čo je vďačnosť no očividne si to potrebovala pripomenúť. “Dobre, v poriadku. Idem ti po taký, ktorý budeš nosiť,” povedala Haley svojej dcére. V zápätí jej doniesla plastové vrecko s jej menom. Názor Presleigh na peračník v koši sa náhle zmenil a chcela ho naspäť no na to už bolo neskoro. Mama jej povedala, že peračník, ktorý vyhodila do koša podarujú niekomu, ktorého rodičia nemajú na nové školské potreby. 

 

 

Zdroj: facebook.com/haley.hassell

 

Haley to v živote nemala ozaj ťažké, keďže so svojou dcérou kvôli štúdiu na zdravotníckej škole netrávila mnoho času. Ale aj napriek tomu Presleigh svoju mamu stále ľúbi. Ako slobodná matka a živiteľka rodiny to nemá ľahké a konanie jej dcéry ju poriadne vytočilo. Drahý peračník naozaj venovali mamičke s Arkansasu spolu s inými školskými potrebami. Presleigh nakoniec pochopila koľko šťastia v živote má a uvedomila si, že vďaka nim majú iné deti veci, ktoré potrebujú aby mohli ísť do školy.

Čo si myslíte o lekcii Haley pre dcérku? Bolo to príliš drastické? Čo by ste na jej mieste urobili Vy?

zdroj:boredpanda.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Nevďačná dcéra hodila nový peračník do koša. Jej mama jej dala poriadnu lekciu!”