Nezvyčajne dojemná svadba: Ženích vyznal lásku aj niekomu inému, ako len neveste. Ako to dopadlo?

Deň vašej svadby je najvýznamnejším dňom vášho života, plný lásky, smiechu, radosti a sĺz.

Na svadbe Jeffersona a Jessicy sa však udialo niečo, čo sa nevidí tak často a celá udalosť sa tak stala ešte krajšou a dojemnejšou.

Portugalský pár sa po tom, čo sa do seba zamiloval, rozhodol spečatiť svoju lásku aj pred Bohom.

Ich svadobný deň bol šťastnou príležitosťou a až do sľubu išlo všetko podľa plánu. Keď sa Jefferson otočil k svojej novej manželke, urobil prekvapivé vyhlásenie. Mal inú lásku.

Keď sa Jefferson obrátii k dievčatku za ním, nikto nevedel, čo sa stalo. Ženích si bol vedomý toho, že sľubuje lásku a starostlivosť Giovanne, 8-ročnej dcére Jessicy.

Po vyslovení sľubov s Jessicou išiel Jefferson za Giovannou a požiadal ju, aby prišla k nim. Potom si vytiahol papier, na ktorom mal zoznam všetkého, čo by urobil, aby bol jej otcom.

„Ak by som mal Boha o niečo požiadať, chcel by som, aby si sa stala mojou dcérou.“ Jefferson jej so slzami v očiach povedal: „Bol by som najpyšnejším otcom na svete, keby som mal takú krásnu, inteligentnú a vzdelanú dcéru, ako si ty.

Giovanna sa neustále usmievala

Jefferson jej sľúbil, rovnako ako svojej matke, pri pohľade do jej očí, že tu bude vždy pre ňu. Všetci svadobní hostia a Jessica boli dojatí k slzám.

„Okrem toho ti dávam svoju lásku, aby som sa o teba staral, aby som ťa vždy strážil a zabránil tomu, aby sa ti stalo čokoľvek zlé.“

Giovanna, ktorá plakala, vzala mikrofón a poďakovala svojmu novému otcovi.

Jefferson, nový otec Giovanny, tu bude vždy pre ňu a jej matku a svadba jej rodičov bude nepochybne jednou z najkrajších spomienok.

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Nezvyčajne dojemná svadba: Ženích vyznal lásku aj niekomu inému, ako len neveste. Ako to dopadlo?”