sobota, 27 júla, 2024

Vydala sa za neho kvôli peniazom – po jeho SMRTI ALE DOSTALA NESKUTOČNÚ LEKCIU

Marcel Amphoux bol muž, ktorý viedol celkom pokojný život. Bol obyvateľom krásnej francúzskej dediny Puy-Saint-Pierre, v údolí obklopeného zasneženými štítmi v srdci Álp.

Marcel býval v drevenej chatke, no v priebehu rokov sa hodnota niekoľkých akrov pôdy okolo Álp, ktoré vlastnil, značne rozrástla, čím sa z neho stal milionár.

To však ani trochu neovplyvnilo jeho osobnosť. Zostal skromný a dokonca postavil jednoduché chaty a pozval niektorých členov zo svojej rodiny a priateľov, aby tam bývali zadarmo.

Mnoho majiteľov firiem a realitných kancelárií sa ho pokúšalo presvedčiť, aby predal svoj pozemok, ktorý bol obklopený exkluzívnymi lyžiarskymi strediskami a luxusnými hotelmi, no zakaždým odmietol.

Jedného dňa zaklopala na Marcelove dvere atraktívna blonďavá Parížanka Sandrine Devillard. Aj ona prišla s ponukou na jeho pozemok, no Marcel opäť odmietol. Potom ho pozvala na večeru a neskôr sa z nich stal pár.

Pochádzala z Paríža a on strávil celý svoj život úplne sám, žil bez elektriny a tečúcej vody, takže všetci verili, že je tam pre jeho peniaze. Navyše bola o 21 rokov mladšia.

O rok neskôr sa zosobášili a svadby sa zúčastnili takmer všetci obyvatelia malej dedinky.

Kým ona bola oblečená v elegantných a drahých lesklých bordových šatách, Marcel mal staré ošúchané oblečenie.

V presvedčení, že ide o zlatokopku, ktorá sa vydala za Marcela pre jeho peniaze, bola jeho rodina a priatelia proti sobášu.

„Ľudia bučali a posmievali sa. Všetci Marcela dobre poznali a mysleli si, že Sandrine ide výlučne o jeho majetok a peniaze,“ povedal dedinčan Jacques.

Všetci ešte viac podozrievali Sandrine, že naďalej žila v Paríži, zatiaľ čo Marcel býval vo svojej chatke.

„Marcel je muž zo stredoveku,“ vysvetlila Sandrine. „Som Parížanka. Stále tam bývam. Ale manžela navštevujem tak často, ako len môžem, aby som ho videla a rozveselila.“

Približne rok po svadbe sa Marcel, Sandrine a jej dvaja priatelia stali účastníkmi dopravnej nehody, pri ktorej Marcel prišiel o život. Sandrine a jej priatelia prežili.

Jeho rodina verila, že Marcel bol v skutočnosti zabitý, ale neexistovali na to žiadne dôkazy.

Čoskoro po jeho smrti Sandrine, ktorá verila, že je jedinou dedičkou pôdy a majetku svojho manžela, požiadala členov rodiny, aby sa presťahovali z chatiek, ktoré im Marcel postavil.

Krátko nato sa však objavil jeho závet. Ukázalo sa, že Marcel sa napokon rozhodol vypočuť svoju rodinu a priateľov a všetko napísal na nich, pričom manželke nezostalo nič.

Keďže nedokázala prijať realitu, Sandrine obvinila dedičov z falšovania Marcelovho podpisu a dala prípad na súd. Súd však v roku 2016 prehlásil podpis za pravý.

 

zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights