Žene sa smiali, kvôli jej vzhľadu. Na plastickú operáciu preto minula 44 tisíc eur a vyzerá na nespoznanie!

Veľa ľudí vyzerá po plastickej operácii úplne inak, ale toto je snáď najväčšia premena akú sme kedy videli.  Táto mladá žena vyzerá po podstúpení zákrokov na nepoznanie!

Dvadsaťštyriročná instagramová hviezda Celine Centino bola pre svoj výzor v puberte šikanovaná, často sa jej posmievali pre jej tučný zadok, a pre to, aká je škaredá.

Celine pochádza z Zürichu, zo Švajčiarska, pracovala ako kaderníčka a so svojim strachom z neistoty skoncovala, keď sa rozhodla všetky svoje úspory dá na plastickú operáciu.

V priebehu štyroch rokov, počnúc septembrom 2013, si Celine nechala zväčšiť prsia (z pôvodnej veľkosti  34A na 34FF), nechala si upraviť nos a lícne kosti, bradu a pery, pričom ju to spolu stálo

neuveriteľných 44 000 eur.

S viac ako 43 000 sledovateľmi na Instagrame, Centino konštatuje, že na zmenu jej imidžu dostala od neznámych množstvo pozitívnych reakcií.

Vždy som bola šťastná, ale necítila som sa dobre vo svojej koži. Tak veľa ľudí ma súdilo len preto, že som bola“ škaredá „, čo zo mňa urobilo smutného človeka,“ povedala.

Chcela som byť znova šťastná, preto som na svojom zovňajšku zmenila všetko, čo sa mi nepáčilo. Žijeme v čase, keď môžeme zmeniť hocičo, čo sa nám nepáči, tak som len využila túto šancu.

Bola som každodenne šikanovaná a bolo to vždy niečo nové, buď som vyzerala ako chlapec, pretože som nemala žiadne prsia, alebo som mala zadok príliš tučný, aj keď sa mi to teraz páči.

Celine was bullied as a child, prompting her to save up for plastic surgery. Credit: Celine Centino / MDWfeatures

Hovorili mi, že som škaredá, strkali ma a ignorovali ma. Nemala som šancu ukázať, že som dobrý človek, videli len „škaredú Celine „.

Ubližovali mi, a všetko čo som mohla urobiť bolo, že som utiekla. Nikdy o tom nikomu nepovedala, pretože som sa hanbila.

Všetci o nej vedeli, že sa do školy vrátiť nechce. Vyhovárala sa, že je chorá, aby nemusela ísť do školy.

Centino pokračuje : „Vždy som chcela veľké prsia, moja prirodzená veľkosť bola 0, tak som sa rozhodla skoncovať stým, a začať žiť krásny a normálny život bez súdenia a posmievania.

Našetrila som si dosť peňazí, nikdy som nechodila po kluboch, tvrdo som pracovala a všetky moje úspory som použila na operácie.

Teraz sa cítim dobre a som konečne šťastná, že môžem žiť život, ktorý som vždy chcela. Tiež sa cítim silnejšia. Ak niekto hovorí o mne niečo zlé, neriešim to. Nik ma už nemôže raniť.

Svoju premenu vnímam pozitívne, cítim sa dobre a nemyslím na všetky tie zlé spomienky.“

Celine už len na záver dodáva, že ak by a stretla s niekým zo spolužiakov, ktorí ju šikanovali, ignorovala by ich. „Nikdy mi nedali šancu, preto si nezaslúžia hovoriť so mnou,“ dopĺňa rázne.

Čo na to hovoríte?

zdroj: ladbible.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Žene sa smiali, kvôli jej vzhľadu. Na plastickú operáciu preto minula 44 tisíc eur a vyzerá na nespoznanie!”