sobota, 27 júla, 2024

Ženích prekvapí nevestu takým spôsobom, že sa rozplače od dojatia a stratí slová

Váš svadobný deň je jednou z najdôležitejších udalostí vo vašom živote a prítomnosť ľudí, ktorých milujete, ho dotvára. Cíntia Bonfante Pereira, logopedička z Caxias do Sul v Brazílii, pracuje s deťmi, ktoré majú oneskorenie reči v dôsledku Downovho syndrómu.

Jej pacienti majú v jej srdci osobitné miesto, preto jej ženích José Vitor Flach našiel krásny spôsob, ako ich zahrnúť do svojho svadobného dňa v marci 2020. Pár stál pri oltári, a keď prišiel čas odovzdať prstene, dvere kostola sa zrazu otvorili a niekoľko jej študentov začalo kráčať uličkou!

Rozkošný sprievod viedol starší chlapec, jeden z nosičov prsteňov, ktorý kráčal ruka v ruke s malým dievčatkom. Za nimi nasledovali kvetinárky v roztomilých šatách. Dvaja z mladších chlapcov dokonca prišli štýlovo vo svojom malom elektrickom autíčku.

Všetci boli oblečení vo svojich najlepších svadobných šatách a príchod siedmich vzácnych hostí spôsobil, že Cíntia ronila slzy šťastia. Je očividne na deti veľmi hrdá a šťastná, že sú tu, aby oslávili jej výnimočný deň. Keď nosiči prsteňov a dievčatá s kvetmi dorazili k oltáru, Cíntia a José sa zastavili, aby každého z nich pozdravili. Nevesta sa jemne dotkla ich malých tváričiek s nezameniteľným pohľadom plným lásky a zbožňovania na tvári.

Ukázalo sa, že Cíntia naozaj plánovala, že deti budú počas jej veľkého dňa cvičiť. Keď však požiadala kňaza o povolenie, ten jej žiadosť zamietol.

„V skutočnosti ho o to požiadal môj manžel, pretože to už plánoval s kňazom,“ vysvetlila.

Cíntia povedala, že prekvapenie jej ženícha bolo jednou z jej najobľúbenejších častí svadby.

„Tak veľmi milujem svoje povolanie a možnosť mať v tento deň s nami niektoré z detí bola nevysvetliteľná,“ napísala v príspevku na Instagrame. „Emócie ma premohli spôsobom, o ktorom som si myslela, že ho moje srdce nezvládne!“

Cíntia už roky pracuje s deťmi, aby im pomohla zlepšiť ich jazykové a komunikačné schopnosti. Je jasné, že sa pre ňu stali viac než len pacientmi – stali sa aj rodinou.

„Skutočne milujem to, čo robím, a som šťastná, že im môžem pomôcť k lepšej kvalite života,“ povedala. „Verím, že každý človek má potenciál. Musíme sa na nich pozerať ďalej ako na ich postihnutie, aby sme im potom mohli pomôcť prekonať prekážky, ktoré v živote majú.“

Logopedička je presvedčenou zástankyňou inklúzie a jej rozhodnutie zamestnať svadobného fotografa s Downovým syndrómom to dokazuje. João Vicente nádherne zachytil výnimočné momenty tohto dňa.

„Vždy som vyzdvihovala myšlienku školy a sociálnej inklúzie, a preto som pozvala Joãoa, ktorý je fotograf, pretože som videla jeho prácu a veľmi sa mi páčili jeho fotografie a spôsob, akým pretváral detaily nášho každodenného života do fotografií,“ napísala Cíntia.

„Nádhera! Myslím si, že na to, aby ľudia mohli ukázať svoje schopnosti, im musíme dať príležitosť.“

„Preto to, že sa naším fotografom stal João Vicente, okrem toho, že mi bolo cťou nechať sa ním fotografovať, bol pre mňa spôsob, ako ukázať, že neexistujú žiadne hranice, keď ľudí nedefinujeme len podľa ich diagnózy! Bolo to krásne, úžasné, lepšie, ako som si kedy predstavovala, a ešte sme prispeli k inkluzívnejšej spoločnosti. Niet väčšieho šťastia, ako je toto,“ uzavrela.

Toto milé gesto jej študentov, ktorí boli nositeľmi prsteňov, skutočne urobilo ich už aj tak výnimočný svadobný deň významnejším. Sledujte tento srdcervúci moment na videu nižšie.

zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights