back to top
streda, 24 apríla, 2024

4-ročné dievča požiadalo osamelého vdovca o fotku. Situácia v obchode im obom zmenila život

Každý z nás vie, že narodeniny sú tie špeciálne dni nášho života, ktoré chceme stráviť s tými, ktorých máme najradšej. Niekedy však môžu byť naše narodeniny najlepším dňom niekoho iného, ako to bolo napríklad aj v živote starčeka, ktorého príbeh si prečítate na nasledujúcich riadkoch.

Presne v ten deň sa osamelý život pána Dana zmenil k lepšiemu, pretože od toho momentu do jeho života vstúpila malá kamarátka. Spôsob, akým sa títo dvaja spoločníci stretli, zachytáva veselý príbeh zdieľaný na Facebooku. 4-ročná Norah bola v obchode so svojou mamou, kde chceli kúpiť všetky veci na narodeninovú oslavu dievčatka.

Keď Norah sedela v jednom z vozíkov a „jazdila“ vedľa regálov obchodu, zbadala staršieho muža.

Aj keď okolo matky a dcéry prešlo mnoho ďalších starších ľudí, zdalo sa, že Nora si obľúbila práve tohto konkrétneho staršieho pána.

Bola viac než šťastná, že sa k nemu mohla priblížiť a prezradiť mu, že v ten deň má narodeniny. Robila to všetko s obrovskou radosťou a nadšením. Muž mal najprv na tvári akýsi nevrlý výraz, ale keď si uvedomil, že sa s ním slečna rozpráva, začal sa usmievať a povedal: „Dobrý deň, malá slečna! A koľko máš dnes rokov?“

Po krátkej chvíli si zamávali rozlúčku a rozdelili sa. Slečna sa však chcela s mužom odfotiť a keďže mala narodeniny, jej mama povedala áno a ponáhľala sa za mužom spýtať sa ho, či by ho mohla s dcérou odfotiť.

Keď ho našla medzi regálmi, zastavila ho a opýtala sa: „Prepáčte, pane? Chcela by vedieť, či by ste sa odfotili s mojou dcérou? Veľmi by si to priala.“ Najprv vyzeral zmätene, ale bol viac než šťastný, že si mohol s dievčaťom zapózovať. Napokon sa dokonca objali, akoby boli dlhoroční priatelia.

Po tom, čo pánovi poďakovali za fotografiu a jeho čas, ubezpečil ich, že on je ten, kto by mal poďakovať, pretože bolo jasné, že sa s nimi cítil naozaj šťastný.

Povedal, že vďaka nim je tento deň jedným z najlepších dní, ktoré za veľmi dlhú dobu zažil. Taru jeho slová dojali a tak mala silné nutkanie podeliť sa o túto skúsenosť na svojom profile na sociálnej sieti.

Vtedy ešte netušila, že staršieho pána pozná jeden z jej priateľov, ktorý jej prezradil, že pán Dan nedávno prišiel o manželku a že ho počas posledných rokov jeho života nevidel vyzerať takto šťastne. 

Keď sa Tara dozvedela o jeho strate, ktorú utrpel, napadlo jej, že by sa mohli s pánom stretnúť opäť a stráviť spolu nejaký čas. Tara ho napokon skontaktovala a spolu si naplánovali príjemné posedenie u nich doma.

Tara po stretnutí svoj príspevok na Facebooku doplnila slovami, že milý starší pán bude od dnešného dňa súčasťou ich rodiny, či sa mu to páči alebo nie. Určite tušíte, že sa mu to nielen páči, ale je to gesto, ktoré zmenilo jeho život. Pri prvej návšteve mu Norah priniesla zarámovanú fotografiu ich dvoch z potravín, kde sa prvykrát stretli.

Pán Dan Peterson hovorí, že malá Norah ho pevne objala, akoby bol dnešok posledný deň v jeho živote. On si to užíval, vôbec mu to nevadilo.

Pán Dan si Norah obľúbil od prvého stretnutia a rád s ňou trávi čas. Je navždy vďačný tejto mladej dáme, ktorá mu rozjasňuje jeho šedé dni. Tara prezradila, že Dan kvôli strate manželky za posledných niekoľko mesiacov spal veľmi nekvalitne.

Smútok a úzkosť mu nedávala spávať, no odkedy stretol Norah, každú jednu noc spal naozaj tvrdo. Povedal, že ho malé dievčatko doslova uzdravilo.

Tara je šťastná, že vychováva dieťa, ktoré vie, ako sa správať k starším s rešpektom a je pevne presvedčená, že každý rodič by mal naučiť svoje deti, že títo ľudia sú dôležitou súčasťou našej komunity a my musíme urobiť všetko, čo je v našich silách, aby sme spríjemnili ich častokrát pochmútne a utrápené dni.

Zdroj: boreddaddy.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Newsletter

Prečítaj si

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Ak vidíte vedľa novorodenca nálepku s fialovým motýľom, mali by ste vedieť, čo to znamená.

Symbol fialového motýľa ste možno videli na pôrodníckom oddelení...

Istá žena videla svojho manžela plakať na dvore. Myslela si to najhoršie, vybehla von a videla, čo susedia urobili jej postihnutému manželovi.

Brittany Lynn Garrettová na vlastnej koži pozná, aké je to mať manžela v ozbrojených silách. Christopher bol vždy oddaný svojej krajine, ale práve vojna...

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne a otvorene prehovorila o svojom rozhodnutí nemať deti vo videu na TikToku. Žiaľ, musela zverejniť aktualizáciu,...

Manželstvo Richarda Gerea s o 33-ročnou mladšou manželkou, ktorá kedysi spávala na ulici, má „silnú karmickú energiu“

Po tom, čo Richardovi Gerovi stroskotali prvé dve manželstvá, sa herec rozhodol, že sa už nebude zapájať do srdcových záležitostí a mať ďalšie deti,...
Verified by MonsterInsights