sobota, 27 júla, 2024

80-ročný Paul McCartney našiel lásku v treťom manželstve. Nikdy nebol šťastnejší a to vďaka…

Koncom jesene 2022 zdieľal 80-ročný Paul McCartney svoju fotografiu so svojou manželkou Nancy Shevell. Aj samotní fanúšikovia sa zhodli na tom, že vyzerali šťastne a žijú takto spolu už pekných 12 rokov.  

Je to jeho tretie manželstvo

Hviezda Beatles je medzi ženami obľúbená už od svojej mladosti. Paul mal vzťahy s mnohými ženami, čo viedlo k tomu, že sa trikrát oženil. Jeho prvou a veľmi milovanou manželkou bola fotografka Linda Eastman, s ktorou bol Paul ženatý od roku 1969 do roku 1998, až do Lindinej smrti na rakovinu prsníka.

V rokoch 2002 až 2008 bol hudobník oficiálne ženatý s bývalou modelkou Heather Mills. Paul podal žiadosť o rozvod v roku 2006. V novembri 2007 začal McCartney chodiť s Nancy Shevel.

Ako to všetko začalo?

Nancy a Paul sa náhodou stretli v meste Hampton, kde majú obaja domy. Hoci ich vekovo delí 17 rokov, rýchlo sa zblížili. Na začiatku vzťahu objavili veľa spoločných vecí. „Jemu sa nepáči hlučný spoločenský život a ani jej,“ povedala Nancyina sesternica z druhého kolena Barbara Waltersová.

Majú sa radi a sú zamilovaní

Na začiatku ich vzťahu Paul a Nancy svoj vzťah nekomentovali, hoci ich náklonnosť bola zjavná. Vychádzali držiac sa za ruky ako tínedžeri, žartujú a bavia sa jeden s druhým. Boli na dovolenke na súkromnom ostrove v Karibiku, ako aj na módnej prehliadke McCartneyho dcéry Stelly. V roku 2008 Paul komentoval svoj vzťah s Nancy jednou vetou: „Jednoducho sa nám to tak páči a som zamilovaný.“

Zosobášili sa v roku 2011

V máji 2011 pár oznámil zasnúbenie. Zaujímavé je, že požiadanie o ruku bolo pre Nancy úplným prekvapením. Zosobášili sa 9. októbra sa v tej istej radnici, kde sa pred 42 rokmi konala prvá svadba hudobníka. Šaty Nancy navrhla Stella, dcéra Paula.

Oslávili 11.výročie

Na jeseň roku 2022 tieto dve hrdličky oslávili 11. výročie svadby. Počas celého obdobia sa snažia udržať svoj súkromný život mimo pozornosti. Zdá sa, že Nancy a Paul našla pokoj v srdci a šťastie v súkromnom živote.

Málokedy sa zúčastňujú spoločenských podujatí a ešte zriedkavejšie poskytujú rozhovory, v ktorých hovoria o svojom vzťahu. Paul na svojom Instagrame z času na čas zverejňuje ich spoločnú fotku na výročie svadby alebo na Valentína.

zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights