sobota, 27 júla, 2024

Bezdetná herečka Renee Zellweger našla šťastie po boku slobodného otecka s tromi deťmi

Existuje všeobecný názor, že protiklady sa priťahujú. Ale na druhej strane, keď sú dvaja ľudia veľmi odlišní, je pre nich ťažké nájsť spoločnú reč. Mnohé hollywoodske filmy sa stali jadrom zápletky presne týchto problémov – napríklad tie o Bridget Jonesovej.

Milióny divákov sledovalo zúfalé priania Jonesovej, aby bola šťastná s mužmi, ktorí boli úplne iní ako ona. Nikto však netušil, že aj v jej skutočnom živote sa udeje niečo podobné…

Súkromný život Renée Zellwegerovej bol vždy v centre pozornosti. Známa herečka si za partnerov vyberá populárne osobnosti.

Na začiatku svojej kariéry bola zasnúbená s Jimom Careym, no k samotnej svadbe nikdy nedošlo. Neskôr sa zoznámila s Bradleym Cooperom, no „žili šťastne až do smrti“ sa im tiež neodohralo. Herečka sa vydala za speváka Kennyho Chesneya, no manželstvo vydržalo len pár mesiacov. Mala dlhý vzťah s hudobníkom Doylom Bramhallom II. Žili spolu od roku 2012 do roku 2019.

Herečka vždy tvrdila, že deti nechce. „Nikdy som nemala očakávania: ‚Keď budem mať 19 rokov, budem robiť toto a kým nebudem mať 25, budem robiť tamto.‘ Hovorí o tlaku, ktorý spoločnosť vyvíja na herečky len preto, že sú bezdetné.

Anthony Richard Anstead je anglický televízny moderátor, konštruktér áut, špecialista na motory, umelec, slávny dizajnér a odborník na reštaurovanie. Zdá sa, že je úplným opakom herečky. Oženil sa pomerne v mladom veku a jeho prvé dieťa sa narodilo, keď mal 24 rokov.

Z prvého manželstva, ktoré skončilo po 12 rokoch, má 2 deti. Napriek rozvodu naďalej zohráva dôležitú úlohu pri výchove svojho syna a dcéry.

V roku 2017 začal chodiť s americkou televíznou moderátorkou Christinou Haak. Porodila mu 3. dieťa, no ich vzťah sa v roku 2020 skončil a on musel bojovať o právo vychovávať svojho najmladšieho syna.

Obaja sa stretli na jeho show. Po spolupráci si Anthony uvedomil, že zbožňuje hollywoodsku hviezdu. V ten istý deň zverejnil ich prvú spoločnú fotku, pod ktorú napísal: „Toto je neskutočne čarovná Renée Zellwegerová.“

Po chvíli sa v médiách začalo hovoriť o možnom romantickom vzťahu. Hoci bolo nepravdepodobné, žeby sa skutočne dali do vzťahu, Anthony prelomil mlčanie a oznámil, že on a Renee sú spolu.

Obaja sú zdržanliví a nemajú radi pozornosť verejnosti. To môže byť ďalší dôvod, prečo sú spolu. Každý z nich má rád kreativitu toho druhého, čo je pre ich prácu dôležité.

Aj keď o svojom vzťahu otvorene nehovorili, veľa napovedalo, že sú spolu. Pred Vianocami zverejnil fotografie svojho malého syna, ako zdobí vianočný stromček. Na jednej z fotografií je vianočná ozdoba s 2 pasažiermi a 2 menami Ant a Renée.

Renée, ktorá nikdy nenašla šťastie v deťoch a svoje vlastné nemá, teraz často vidieť v sprievode detí. Herečka navštevuje športové podujatia, chodí s malým synom ku kamarátke, hojdá ho v parku a čo je najdôležitejšie, veľa sa usmieva a užíva si tieto chvíle.

Koncom roka 2022 sa zistilo, že pár plánuje žiť spolu v jednej domácnosti. Anthony začal obrovský projekt renovácie svojho domu. Aby im neprekážali pri bežných každodenných opravách, prenajali si nehnuteľnosť na druhej strane cesty s dostatkom miesta pre všetkých členov rodiny.

Na konci filmového príbehu hrdinka z Denníka Bridget Jonesovej nájde šťastie s mužom, ktorý nebol ako ona. A hoci mali na život rozdielne pohľady, stal sa z nich skvelý pár, stále milovaný publikom.

Nevieme, či to bola mágia alebo nie, ale zdá sa, že to isté sa stalo aj samotnej herečke. Ako raz povedal Anthony za seba a Renée: „Tieto neuveriteľné veci sa vo vašom živote dejú nečakane, často v najtemnejších chvíľach, keď ich najmenej čakáte.“

 

zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights