Letuška vysvetľuje, prečo by ste mali vždy nechať jednu topánku v hotelovom trezore

Dobré letušky už čo-to vedia o cestovaní a pobyte v zahraničí. Našťastie pre nás, jedna z nich sa na TikToku podelila o neuveriteľný trik zahŕňajúci topánku a hotelový trezor.

Esther Sturrus, ktorá pracuje ako letuška v leteckej spoločnosti Duty KLM, cestovala po celom svete a bývala v nespočetných hoteloch.

Pravidelne zdieľa všetky zaujímavé momenty zo svojho každodenného života.

V snahe urobiť cestovanie bezpečnejším a jednoduchším pre nás všetkých prezradila, prečo by ste si mali jednu topánku nechať v hotelovom trezore.

Ľudia sa často boja nechať svoje cenné veci v trezore, aby si ich pri odchode nezabudli.

Či už sú to šperky, hotovosť, pas alebo drahý suvenír, všetci sme aspoň raz premýšľali nad uložením niečoho vzácneho do trezoru.

Esther tvrdí, že ak si dáte topánku do trezoru vedľa svojho cenného predmetu, nezabudnete na to. Keďže si každý pamätá, že má oba páry topánok, tento tip by mal fungovať úžasne.

Esther povedala: „Obávate sa, že si niečo zabudnete? Dajte si do trezoru lodičku alebo inú topánku a nezabudnete na to.“

Ide o to, že nikdy neopustíte izbu bez oboch topánok.

@esthersturrus

Do you have more tips? 💙✈️ #tips #hotel #hotelhacks #hacks #myklmmoment #klm #klmcrew #crewklm #klmairlines #klmroyaldutchairlines #flightattendant #stewardess #workingmode #cabincrew #cabincrewlife #cabincrewgirls #flightattendantlife #aviationlife #aviation #uniform #royalbue #trend #viral #viralvideo #fyp

♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) – Eliza Rose & Interplanetary Criminal

Ďalším skvelým nápadom je použitie sprchovacej čiapky na zabalenie topánok, aby sa vaše oblečenie a iné predmety nezašpinili, keď ich balíte do kufra.

A čo robiť, ak sa vám pokazí nabíjačka? Nebojte sa, jednoducho zapojte koniec USB do televízora v hotelovej izbe a je to, môžete si nabíjať telefón a vyhnete sa tak zmeškaniu akýchkoľvek momentov počas vašich výletov.

 

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Letuška vysvetľuje, prečo by ste mali vždy nechať jednu topánku v hotelovom trezore”