Ľudový liek na posilnenie imunity, ktorý chráni pred mnohými ochoreniami. Poradila mi ho moja mama

Každému je známe, že slanina je jedným z najúčinnejších spôsobov, ako zvýšiť imunitu človeka. Kyselina arachidonová, ktorú slanina obsahuje, pomáha nášmu telu bojovať proti vírusovým a bakteriálnym ochoreniam.

Nie je na tom nič nezvyčajné, ak sa slaninka konzumuje spolu s cibuľou. Navyše sa ukázalo, že tieto dve ingrediencie predstavujú „skladisko“ vitamínov. Obyčajná cibuľa obsahuje až 36 prvkov periodickej tabuľky! Slanina a cibuľa je skvelá kombinácia, no lekári k ním odporúčajú ešte niečo – trocha alkoholu.

Faktom je, že alkohol pri prúdení v tele rozťahuje cievy a živočíšne tuky nachádzajúce sa v slanine, zodpovedajú za redukciu svalového tkaniva vnútorných orgánov. Dokopy tieto produkty prispievajú k správnemu fungovaniu kardiovaskulárneho systému. Čo sa týka alkoholu, najlepšou voľbou je kvalitný koňak alebo brandy.

Pripravili sme pre vás skvelý recept na prípravu slaniny. Neváhajte a uvidíte, že nič lepšie ste ešte nejedli!

Ingrediencie

  • 1,5 kg slaniny
  • 1 ČL soli
  • 0,25 ČL čierneho korenia
  • 1 ČL korenia na mäso
  • 4 strúčiky cesnaku

Postup

  1. Slaninu si nakrájajte na menšie kúsky a cesnak prelisujte.
  2. Slaninu dôkladne potrite korením, soľou a cesnakom.

народное средство для повышения иммунитета

  1. Každý kus slaniny zabaľte do sáčku, vypustite vzduch a zaviažte.

народное средство для повышения иммунитета

  1. Slaninu vložte do hlbokého hrnca so studenou vodou. Položte ho na plameň a priveďte k varu. Po zovretí nechajte slaninu variť na miernom ohni po dobu 2 hodín.
  2. Keď je slanina pripravená, nechajte ju vychladnúť priamo vo vode. Po vychladnutí ju vyberte z vody, každý kus pevne zabaľte do alobalu a vložte na niekoľko hodín do chladničky.

народное средство для повышения иммунитета

Dobrú chuť a na zdravie!

zdroj:sovkusom.ru

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Ľudový liek na posilnenie imunity, ktorý chráni pred mnohými ochoreniami. Poradila mi ho moja mama”