sobota, 27 júla, 2024

Muž si nosí fotografiu zosnulej manželky všade, kam ide, aby nikdy nemusel byť sám

Nedávno sa na internete objavila dojímavá fotografia staršieho muža, ktorý jedol úplne sám. Nezvyčajné na tom bolo, že na stole mal podoprenú starú vyblednutú fotku seba a jeho manželky, ktorá pred rokmi zomrela.

Nie je to prvýkrát, čo ho takto videli.

„Videl som tohto staršieho pána, ako stoluje sám, so starou fotkou dámy pred sebou. Myslel som, že by som mu mohol zlepšiť deň rozhovorom.

Ako som predpokladal, bola to jeho manželka. Ale taký zaujímavý príbeh som nečakal. Spoznali sa, keď mali obaja 17. Krátko spolu chodili, potom stratili kontakt, keď odišiel na vojnu a jej rodina sa presťahovala.

Povedal však, že myslel na ňu celú vojnu. Po návrate sa ju rozhodol hľadať. Hľadal ju 10 rokov a nikdy s nikým iným nerandil.

Ľudia mu hovorili, že je blázon, na čo odpovedal: „Som. Bláznivo zamilovaný.

Počas výletu v Kalifornii išiel do holičstva. Holičovi povedal, ako desať rokov hľadal jednu ženu. Holič išiel k telefónu a zavolal svoju dcéru. Bola to ona! Tiež ho hľadala a nikdy s nikým nerandila.

Okamžite ju požiadal o ruku a boli zosobášení krásnych 55 rokov, až kým pred 5 rokmi nezomrela. Stále oslavuje jej narodeniny a ich výročie. Všade berie jej fotografiu so sebou a dáva jej pusu na dobrú noc.

Muž povedal: „Bol som veľmi bohatý muž. Nie materiálne, ale láskou. Nikdy som sa s manželkou nepohádal, ale mali sme veľa debát. Ľudia sú ako sviečky. Každú chvíľu ich môže rozfúkať vánok, tak si užívajte to svetlo, kým ho máte.

Povedzte svojej žene, že ju milujete, každý deň. A určite sa jej spýtajte, či ste jej v poslednej dobe povedal, že ju milujete.“

Nebojte sa púšťať do konverzácie so staršími ľuďmi. Možno si myslíte, že im zlepšíte deň, no možno budete prekvapení, že v skutočnosti dokážu oni zlepšiť ten váš.

 

zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights