sobota, 27 júla, 2024

Muža skritizovali, že dáva na vianočnú večeru jednorazové taniere. Nechcelo sa mu to umývať…

Tak ako darčeky pre deti, aj pre dospelých je štedrá večera tým najočakávanejším momentom. Vychutnať si chutné jedlo, pár drinkov a byť so svojimi blízkymi sa zdá byť pre každého tým najcennejším zážitkom. Slávenie Vianoc však môže byť pre mnohých ľudí stresujúce.

A tak v snahe ušetriť niekoľko hodín upratovania v kuchyni sa jeden muž rozhodol použiť alternatívnu metódu: na vianočný stôl položil jednorazové taniere.

Prostredníctvom sociálnych médií sa mužova žena podelila o jeho trik, ako ušetriť čas a vyhnúť sa neporiadku. Avšak namiesto toho, aby mu za to tlieskali, bol označený za „lenivého“.

Zatiaľ čo jeho manželka priznala, že to najskôr považovala za „bláznivé“, neskôr v tom začala vidieť zmysel vzhľadom na počet ľudí, ktorí ich domov každý rok navštívia.

„Myslím, že to skončí na skládke. Umytie riadu netrvá dlho – zapojte rodinu. Zapojte rodinu a namiesto toho použite pekný riad,“ povedal jeden z používateľov.

Pôvodná autorka bola nútená obhajovať svoju rodinu po tom, čo dostala množstvo pripomienok k odpadu tým, že „často recyklujú“.

Na druhej strane, iní ďakovali žene za zdieľanie šikovného nápadu: „Možno to budem musieť urobiť, pretože môj syn neustále rozbíja taniere. Používa plastové taniere, ale dostane sa k našim,“ napísala jedna žena.

Napokon aj iní priznali, že urobili niečo podobné, aby si ich hostia mohli odniesť domov zvyšky: „U nás to funguje dobre, pretože to znamená, že všetko, čo nezjete, ide všetkým domov  takto zabalené.“

A čo vy? Dali by ste si na vianočný stôl jednorazové taniere?

zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights