sobota, 27 júla, 2024

Najfalošnejšie znamenia zverokruhu: Aké to sú a čo od nich môžete očakávať?

Vedeli ste, že umiestnenie hviezd na nebesiach môže predurčiť človeka k tomu, ako veľmi si obľúbi klamstvo? Skúsení astrológovia už stihli vytvoriť svoj zoznam znamení zverokruhu, ktoré jednoducho neznesú lži v akejkoľvek forme. V prvom rade to platí pre predstaviteľov Leva, Panny a Raka.

Kto sa však častejšie, ako iné znamenia zverokruhu vyžíva v klamstvách, rôznych trikoch, pretvárke a nečestných manipuláciách a aký je ich dôvod na takéto konanie?

Všetko, čo ľudia narodení v týchto znameniach hovoria, musí byť starostlivo skontrolované. Nikdy neberte ich slová úplne vážne…

Blíženci

Blížencom môže byť pokojne udelené vedenie medzi najviac falošnými znameniami zverokruhu. Menia svoj názor a náladu častejšie ako ostatní. Dnes sa držia rovnakých zásad, zajtra ich kategoricky popierajú.

Preto sú často aj samotní Blíženci zmätení svojím konaním. Stojí za zmienku, že predstavitelia tohto znamenia s väčšou pravdepodobnosťou klamú neúmyselne a robia to bez zlého úmyslu. Jednoducho nie sú schopní určiť, čo je pravda a čo nepravda.

Vodnár

Vodnár má dobre vyvinutú fantáziu. Ľudia narodení v tomto znamení sú vynikajúcimi hudobníkmi, spisovateľmi a umelcami. Práve oni sa častejšie ako iní dokážu bezhlavo vrhnúť do sveta svojich ilúzií, čo je v bežnom živote jednoducho neprijateľné. Ak sa teda Vodnárom udeje nejaká obyčajná udalosť, určite ju prikrášlia. Nerobia to však preto, aby vzbudili závisť alebo obdiv partnera. Veria len svojim vlastným fantáziám. Často sú tieto klamstvá pre ostatných absolútne neškodné.

Váhy

Váhy oceňujú harmóniu v každom vzťahu, niekedy až príliš. Pre týchto ľudí je dôležité udržiavať príjemnú atmosféru s kolegami, blízkymi, príbuznými a priateľmi. Preto je pre nich mimoriadne ťažké povedať im do očí nepríjemné veci.

Tak veľmi sa boja niekoho uraziť, že často klamú: tak je to pre nich jednoduchšie. Preto v tomto prípade je možné pokojne tvrdiť, že Váhy klamú. Pre toto znamenie  najlepšie naučiť sa zdravej komunikácii a vždy mať na pamäti pravidlo: horká pravda je lepšia ako sladká lož.

Aj napriek všetkému, čo ste si prečítali, sme presvedčení, že medzi znameniami zverokruhu sú aj úžasní ľudia. Podľa odborníkov na astrológiu však práve pri Blížencoch, Váhach a Vodnároch treba byť maximálne opatrný. Dôveruj, ale preveruj, ako sa hovorí.

 

zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights