Napriek tomu, že si z nej všetci jej priatelia robili srandu, on pri nej stál až do úplného konca.

Kamaráti priateľa si z nej robili srandu z jej nadváhy, no on s ňou zostal až do konca.

Percento obéznych ľudí na celom svete má stúpajúci trend a hlavnou príčinou je zvyčajne sedavý spôsob života.

Národný prieskum zdravia a výživy (NHANES) zverejnil v roku 2019 štúdiu, ktorá zistila najvyššiu mieru obezity v Spojených štátoch.

Podľa autorov štúdie bolo viac ako 40 % dospelých a 19 % detí vo veku od 2 do 19 rokov obéznych, čo je vôbec najvyššie percento.

Je veľmi ťažké žiť v takomto tele, najmä ak vezmete do úvahy možnosť, že jedného dňa sa nebudete môcť pohybovať sami a budete potrebovať pomoc od iných.

Dvojica v nasledujúcom príbehu si dala sľub a zároveň veľký pozor, aby ho dodržala.

Počas vysokej školy už viete, aké to je zamilovať sa. Väčšinu času sa to stane z ničoho nič, s malým alebo žiadnym varovaním.

Holly a John boli šťastne zosobášení, až kým sa žena nevybrala na pravidelnú chodila pravidelne na prehliadku.

Výsledky testov ukázali, že mala ochorenie štítnej žľazy, ktoré prispelo k jej nekontrolovanému priberaniu.

Do konca roka Holly pribrala takmer 50 kilogramov.

Viacerí mužovi priatelia mu radili, aby vzťah ukončil, pretože bol oveľa krajší ako ona a bolo zbytočné, aby s ňou trávil čas.

Nevedel však pochopiť, ako môže byť niekto taký bezcitný a starať sa len o to, kto ako vyzerá. Navyše jej sľúbil, že ju bude vždy podporovať.

Hollyin stav sa časom zhoršoval, čo nakoniec viedlo k vážnym srdcovým problémom. John neskôr objavil list, ktorý po sebe zanechala po jej náhlom odchode.

Spomínala na ich spoločné chvíle a ďakovala mu za jeho lásku, oddanosť, úctu a starostlivosť.

Holly ho povzbudzovala, aby si užíval život naplno. Skutočnosť, že nás toľko ľudí posudzuje podľa toho, ako vyzeráme, čo nosíme alebo v akom aute jazdíme, je desivá…

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Napriek tomu, že si z nej všetci jej priatelia robili srandu, on pri nej stál až do úplného konca.”