sobota, 27 júla, 2024

Slovenska sa po pôrode dozvedela, že je manžel s deťmi zahynul počas toho ako rodila

Fanpage na sociálnej sieti Facebook – Priznania žien, prináša neprekonateľné príbehy Sloveniek, ktoré si prežili životné situácie, v ktorých sa nechce ocitnúť naozaj nikto. Jedna zo žien sa podelila s príbehom, s ktorým chytila za srdce viac ako 20 000 fanúšikov stránky. Jej príspevok prináša srdcervúci životný príbeh o tom, ako rodila práve počas chvíľ, kedy jej umierali deti a manžel. 

,,Ahojte. Čítam tu tie príspevky a je mi do plaču. Mať tak vaše problémy… ale od začiatku. Vydala som sa ako 18-ročná za môjho najlepšieho kamaráta, a zároveň moju prvú lásku. Odsťahovali sme sa do Francúzska, kde si manžel našiel dobre platenú prácu.

Postupne som sa aj ja zamestnala. Žili sme si na mladý vek vysoko nad priemer. Každý mesiac sme lietali domov k rodine alebo oni k nám. Po troch rokoch som ostala tehotná. Narodil sa nám Filipko, keď mal pol roka, ostala som tehotná znovu.

Prišlo to nečakane, ale zvládli sme to, k malému pribudol Šimonko.

Nebolo šťastnejšej rodinky. Malí šintri rástli, a keď mali 4 a 5, tehotenský test ukázal 2 čiaročky. Tešili sme sa… neskôr sa ukázalo, že tretí drobček bude dievčatko.

Chlapci sa išli zblázniť, že budú mať sestričku a muž sa o mňa staral ako o princeznú… týždeň pred pôrodom muž v nedeľu vstal, chlapcov obliekol, nakŕmil a vzal ich na výlet, aby som načerpala silu. Boli preč možno hodinu, keđ som dostala silné bolesti a susedka mi volala záchranku. Začínala som rodiť.

Keď sa Timea narodila, sestry okolo mňa behali bez úsmevu, na sále bol chaos, malú mi nechali pri sebe a ja som nechápala, čo sa vlastne deje.

Keď ma previezli na izbu, čakali ma tam psychiater a policajti. Policajti mi oznámili, že moji chlapci, moji traja muži, moje všetko, sa mi už nikdy domov nevrátia. Zahynuli na ceste na výlet. Kým ja som privádzala na svet našu vytúženu dcéru, oni z neho odchádzali. Musela som bojovať s pocitom, aby som nevyskočila z okna…

plakala som, hrýzla, kopala, pomočila som sa, pošpinila, ale nič z toho mi ich už nevrátilo. Musela som začať žiť pre malú. Stále sme samé… malá spáva s fotkami ocka a bračekov, a ja na ňu smutne pozerám… spolu si poplačeme a ja jej rozprávam, akí boli. Je to už 7 rokov, ale ja to cítim ako včera. Tak len toľko k vašim problémom….”

Zdroj: hitky.sk

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights