Táto pomôcka vám ukáže, prečo sú ženy také obrovské hrdinky pri príchode detí na tento svet

Matky sú naše superhrdinky. Nosia v sebe svoje deti celých deväť mesiacov a potom prechádzajú hodinami ukrutnej bolesti, aby nás priviedli na svet. A úžasnosť matiek tu nekončí, pretože potom strávia zvyšok svojho života tým, že nás milujú a podporujú.

Táto fotografia zdôrazňuje, aká úžasná môže byť príroda, pokiaľ ide o pôrod. Tehotenstvo aj pôrod sú niečo, čo je pre ženy jedinečné a je úžasné dozvedieť sa o ženskom tele a o tom, ako prechádza určitými zmenami, aby sa prispôsobilo narodeniu dieťaťa. Preto sú naše mamy také úžasné a všetci by sme im mali byť vďační.

Steffanie Christi’an zdieľala na svojom Facebooku obrázok, ktorý ukazuje drevenú rozširovaciu tabuľku, ktorá zobrazuje postup rozťahovania krčka maternice na každom centimetri počas pôrodu.

„Takto vyzerá 10 cm dilatácia. Preto si zaslúžime všetky veci tohto sveta.“

Samozrejme, nič nikdy úplne nepripraví čerstvú mamičku na všetko, čo tvorí zážitok z pôrodu, ale aj tak je úžasné vidieť čo príde.

 

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Táto pomôcka vám ukáže, prečo sú ženy také obrovské hrdinky pri príchode detí na tento svet”