back to top
streda, 24 apríla, 2024

Test: Preložte svoje dlane a zistite, aké tajomstvá odhaľujú vaše prsty – JE ÚŽASNÉ, ČO SOM zistila

Pohyby našich rúk o nás neraz prezrádzajú rôzne informácie, či už to sú charakterové vlastnosti alebo myšlienky. Nasledujúci test vám o vás prezradí niečo zaujímavé.

Odborníci na reč tela sa domnievajú, že to, ako si prekrížite prsty, o vás veľa napovie. K tomuto záveru dospel nositeľ Nobelovej ceny Roger Walcott Sperry. Podľa jeho štúdie správanie človeka závisí od toho, ktorá polovica  jeho mozgu je aktívnejšia.

Bez váhania prekrížte prsty na rukách, tak ako uznáte za vhodné. Pozrite sa na polohu svojich prstov. Vyberte si vašu verziu na obrázkoch a prečítajte si niečo o sebe, prípadne o ľuďoch, na ktorých vám záleží.

  1. Ľavý palec hore

Ak držíte prsty presne takto, potom ste s najväčšou pravdepodobnosťou praktický človek. Ste jedným z tých, ktorí nikdy nerobia rýchle rozhodnutia. Starostlivo zvažujete pre a proti. Je pomerne ťažké vás oklamať keďže máte akýsi vrodený detektor lži.

Ste veľmi emotívny a láskavý človek. Neviete klamať, vážite si na ľuďoch čestnosť a slušnosť.

To je dôvod, prečo si vás vaši priatelia a rodina cenia a často od vás žiadajú o radu. Vy k tomu pristupujete veľmi zodpovedne. Dokážete vidieť pozitíva aj v najtemnejších chvíľach. Váš zvláštny zmysel pre humor priťahuje pozornosť ľudí na väčších podujatiach.

Máte dar empatie a dokážete vnímať prežívanie iných ľudí. Máte pochopenie a nemáte problém s prijatím rôznych skutočností. Ľudí viete „čítať“, akoby boli knihy.  

Máte neštandardné myslenie. Ste kreatívny človek s mnohými talentmi. Môžete mať problémy s exaktnými vedami, ale všetky problémy vždy vyriešite správne, hoci nie spôsobmi, ktoré sú bežné.

Niektorí vás môžu považovať za romantika, ktorý rozumie dvoreniu. Jednoducho viete, čo a ako máte povedať v závislosti od situácie, v ktorej sa nachádzate.

Vo vzťahoch s inými ľuďmi neskrývate svoje pocity a hovoríte priamo o tom, čo máte na srdci.

  1. Oba palce vedľa seba

Ste veľmi rozvážna a praktická osoba. Všetko si vopred vypočítate, zvážite každý svoj výber. Trikrát merať a raz strihať je vaše motto. Ste veľmi vnímavý, preto je takmer nemožné, aby vás niekto oklamal. So svojím myslením môžete dosiahnuť veľké úspechy v čomkoľvek, do čoho sa pustíte.

Ste presvedčení, že dôležitosť sa skrýva v detailoch.

Ste perfekcionista a rovnaký zodpovedný prístup očakávate aj od ostatných. Vodcovstvo je pre vás prirodzený spôsob správania a vždy sa snažíte byť vzorom pre druhých. To však neznamená, že sa nestaráte o potreby iných ľudí.

Vždy si vypočujete názory iných ľudí a pokúsite sa porozumieť ich názoru ešte predtým, ako dospejete k záveru. Vaša otvorenosť, čestnosť a úprimnosť môžu niektorých ľudí odzbrojiť.

V práci vždy plníte všetky úlohy tak, aby vás nikto nemohol obviňovať za to, že nič nerobíte.

Vzťahy a láska nie sú nič pre vás, pretože klamstvo, podlosť a pokrytectvo nemáte radi.

Napriek tomu si vo vzťahu ceníte priamosť a nemáte problém prejaviť svoj názor. To isté očakávate od svojho partnera.

  1. Pravý palec hore

Ak prepletením prstov automaticky položíte palec pravej ruky nahor, potom ste osoba s vysokou emocionálnou inteligenciou. Máte radi praktickosť, reálnosť a vyváženosť. Nad každým svojim rozhodnutím dlho premýšľate, prechádzate všetkými možnými variantmi a potom sa zastavíte pri tej najsprávnejšej.

Váš život musí byť dôkladne premyslený.

Snažíte sa to dosiahnuť sami a vyžadujete to od ostatných. Niekedy ste príliš náročný a zaujatý. Ste spoločenský diplomat. Za pár minút dokážete kohokoľvek presvedčiť a prinútiť ich zmeniť svoj uhol pohľadu.

Dokážete pochopiť, ako sa človek cíti, aj keď sa snaží skrývať svoje skutočné pocity. Táto jedinečná schopnosť umožňuje, aby sa vám ostatní ľudia otvorili.

Táto schopnosť vám pomáha myslieť mimo rámca a robiť správne rozhodnutia. Aj keď rozhodovanie po prívale emócií si niekedy vyžaduje čas.

Vo vzťahu rozumiete nevysloveným pocitom svojho partnera. S vami nikdy nebude mať problémy s uspokojením citových potrieb. Vaša polovička má veľké šťastie, pretože ste čestný, verný a starostlivý človek. Ešte neodchádzajte. Prečítajte si aj náš ďalší článok 9 Historických filmových kostýmov, ktoré by v skutočnosti nikdy nemohli existovať

 

Zdroj: otozh.com.ua

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Ak vidíte vedľa novorodenca nálepku s fialovým motýľom, mali by ste vedieť, čo to znamená.

Symbol fialového motýľa ste možno videli na pôrodníckom oddelení...

Newsletter

Prečítaj si

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Ak vidíte vedľa novorodenca nálepku s fialovým motýľom, mali by ste vedieť, čo to znamená.

Symbol fialového motýľa ste možno videli na pôrodníckom oddelení...

Mám 45 rokov a až dnes som zistila, že na farbe hubky na riad záleží! TOTO BY STE MALI VEDIEŤ

Hubky na umývanie riadu sa nachádzajú v každej kuchyni...

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne a otvorene prehovorila o svojom rozhodnutí nemať deti vo videu na TikToku. Žiaľ, musela zverejniť aktualizáciu,...

Manželstvo Richarda Gerea s o 33-ročnou mladšou manželkou, ktorá kedysi spávala na ulici, má „silnú karmickú energiu“

Po tom, čo Richardovi Gerovi stroskotali prvé dve manželstvá, sa herec rozhodol, že sa už nebude zapájať do srdcových záležitostí a mať ďalšie deti,...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína a olív, starobylých kamenných uličkách a malebných plážach  Antonia venovala celý svoj život výchove svojej...
Verified by MonsterInsights