sobota, 27 júla, 2024

Žena povedala svojej nevlastnej dcére, aby si zbalila veci a odišla. Potrebovali jej izbu pre nového člena rodiny

„Ja a moja rodina bývame na pozemku neďaleko mesta v dome mojich starých rodičov. Môj otec pracuje mimo mesta a mama ocenila, že som jej pomáhala aj jej rodičom.

Moja mama zomrela na rakovinu asi pred 12 rokmi. Otec musel ďalej pracovať, a tak som naďalej bývala u starých rodičov. Keď bol otec doma, vždy si na mňa urobil čas.

Moji starí rodičia obaja zomreli na koronavírus.

Moja mama bola jedináčik, rovnako ako ja. Matkinu životnú poistku dali môjmu otcovi, ktorý ju použil na rekonštrukciu domu. Moji starí rodičia mu nikdy neúčtovali nájom.

gray wooden house                                                                             unsplash

Ja som jedinou dedičkou vôle mojej starej mamy. Dostala som peniaze, dom a auto môjho starého otca.

Môj otec začal randiť niekoľko rokov po smrti mojej matky. Nikdy nikoho nepriviedol domov, až jedného dňa. Je mladá a atraktívna. Má tiež dve malé deti. Prediskutoval to so mnou a spýtal sa, či sa k nám môžu nasťahovať.

Je to veľký dom a preto som súhlasila. Takže bývajú tu už asi šesť mesiacov. Nedávno otehotnela. Môj otec jej navrhol manželstvo. Tešila som sa z jeho šťastia.

Všetko však skončilo, keď mi jeho nastávajúca povedala, aby som sa čo najskôr odsťahoval, pretože budú potrebovať moju izbu pre dieťa. Predpokladám, že chce, aby jej matka prišla bývať s ňou a pomáhala jej. Otec jej nikdy nepovedal, že dom je môj.

Mali sme spolu dlhý rozhovor. Starú izbu mojich starých rodičov zdieľali nevlastní súrdenci. Môj otec nainštaloval veľkú skriňu a vlastnú kúpeľňu v mojej izbe a má druhú veľkú spálňu s vlastnou kúpeľňou.

Chce, aby som sa presťahovala do mesta, kým dokončím štúdium. Bývala by som v jej byte za zvýhodnenú sumu.

Zadarmo Fotobanka s bezplatnými fotkami na tému bungalov, črepníková rastlina, dom Fotka z fotobanky                                                                                                                                                                                                              pexels

Čakala som, kým jej to otec oznámi. Neurobil to. Tak som jej povedala, že je to môj dom a nemienim sa vzdať svojej izby. Spomenula som tiež, že môj otec mal nejaké úspory a pravdepodobne by im mohol kúpiť dom. Najmä ak by sa predal jej byt a sumu by použili ako zálohu.

Teraz som ja ten hlupák, ktorý ho núti míňať peniaze, ktoré si odložil na dôchodok, a ona odmieta predať svoj byt, pretože verí, že trh bude naďalej rásť a ona chce mať vlastný majetok.

Jasne som im vysvetlila, že sa musia presťahovať skôr, ako príde dieťa na svet. Mám na to nárok, však?“

 

 

zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights