back to top
sobota, 20 apríla, 2024

Vypočítajte si svoj karmický dlh podľa dátumu narodenie a zistite, kým ste boli v minulom živote

Nikto nemôže dokázať existenciu duše, a v karmu tiež neveria všetci. Je to pocit, keď robíte niečo zlé, akoby sa vás snažila zastaviť vyššia sila a potom sa objavia výčitky.

Aj keď sa pokúšate pomôcť neznámemu aj keď vás o to neprosil. Toto všetci ezoterici nazývajú vplyvom karmy.

Karmický dlh

Prívrženci numerológie (systém, v ktorom existuje mystické spojenie medzi číslami a fyzickými objektami) veria, že osud každého človeka je vopred určený a každý ho môže zistiť  vypočítaním svojho karmického čísla. Ono priamo závisí od plného dátumu narodenia daného človeka. Keď ho zistíte, zistíte aj aký máte svoj karmický dlh.

Výpočet nie je vôbec zložitý, stačí vám len vedieť dátum narodenia a spočítať jednoduché čísla: k číslu dňa pripočítajte číslo mesiaca a potom pričítajte každú cifru roku narodenia.

Napríklad: deň narodenia je 11 februára 2001. Potom sa karmické číslo vypočíta takto: 11 + 2 + 2 + 1 = 16.

Okrem určenia osudu toto číslo tiež naznačuje karmické obdobie. V tomto prípade sa v živote človeka uskutočnia kardinálne zmeny každých päť rokov.

S pomocou tohto vzorca nie je ťažké vypočítať karmický dlh. Ale ako vám to pomôže spoznať svoj osud? Znova vám pomôže numerológia, ktorá vám vysvetlí čo znamená práve vaše karmické číslo. Tiež vám pomôže hrubo určiť, čím ste boli v predchádzajúcom živote.

Prvá úroveň

Títo ľudia sa zaujímajú hlavne o obyčajné pozemské záležitosti. Všetky pokusy zmeniť svet k niečomu lepšiemu sa im nepodaria, preto by sa mali sústrediť na vlastné záujmy.

11
Určite ste v minulom živote buď spáchali nejaký zločin alebo zradili blízkych ľudí. Na životnej ceste stretnete veľa prekážok a nájsť spoľahlivých ľudí pre vás nebude ľahké.

12
Boli ste notoricky známy a teraz za svoje priestupky budete platiť. Nezapájajte sa do intríg. Vyhýbajte sa tiež účasti v politických organizáciách lebo ani to vám neprinesie úspech. Môžu sa objaviť problémy v rodine, vzájomná neúcta, hádky.

17
V minulom živote ste boli chudobný človek s mnohými zlými návykmi. Teraz však nebudete sami a v živote aj kariére vás čaká šťastie.

Druhá úroveň

Títo ľudia sa často stávajú pre iných vzormi preto by mali chcieť dosiahnuť intelektuálnu a duchovnú dokonalosť.

20
V predchádzajúcom živote ste mali veľké bohatstvo, ale nedosiahli ste ho čestnou cestou. Teraz budete v sebe musieť rozvíjať láskavosť a riešiť mnohé životné problémy.

21
Ťažko ste pracovali a celý svoj život ste boli verný jednému partnerovi. Máte dobrú karmu a vaše podnikanie sprevádza šťastie. Málokedy oddychujete, ale ak sa zbavíte aj posledných zvyškov lenivosti dosiahnete ešte väčšie úspechy.

22
V minulom živote ste boli nešťastnou ženou z robotníckej triedy a živili ste sa krádežami. Teraz sú vašimi hlavnými vlastnosťami láskavosť a dôvera, ktoré však ostatní využívajú. Majte sa na pozore.

23
Predtým ste boli krásna, ale veľmi osamelá žena. Teraz vás osud praje. So správnym postojom si dokážete vybudovať dobrú kariéru.

24
V minulom živote ste sa venovali umeniu a mali šťastnú silnú rodinu. Aj ak sa dáte na zlé chodníčky budete sa vám dariť.

25
Boli ste ženou z vyššej triedy, ktorú násilne vydali. Teraz sa viete poučiť na svojich chybách a neopakujete staré poklesky.

26
Boli ste lekárom, ktorý však robil fatálne chyby. V tomto živote preto budete musieť prekonať mnohé sklamania. Okolie sa vás bude snažiť oklamať preto buďte opatrní.

27
Boli ste vedcom alebo zástupcom mestskej samosprávy, ale nijaký osobný úspech ste nedosiahli. Vaše manželstvo však bolo šťastné. Bude sa vám dariť hlavne obchode. Zamerajte sa na produktívnu prácu a inteligenciu.

28
V predchádzajúcom živote ste spáchali samovraždu kvôli milovanému človeku. Teraz vás čaká ťažký osud. Máte tendenciu sa hádať s celou spoločnosťou.

29
Predtým ste boli nečestným obchodníkom. Teraz vás preto čaká nemálo prekážok. Nečestných ľudí budete stretávať na každom kroku. Spriaznenú dušu sa pokúšajte nájsť čo najskôr, inak môžete celý život prežiť v osamelosti.

Tretia úroveň

Ľudia z tejto kategórie majú predpoklady učiť druhých, predávať im svoje skúsenosti. Veľa času by preto mali venovať vzdelávaniu.

30
V minulom živote ste trpeli vážnou závislosťou (alkohol alebo narkotiká) a zároveň ste sa venovali tvorivej práci. Teraz vaše šťastie priamo závisí od vašich činov, takže myslite aj na ľudí vo vašom okolí a nie len na seba.

31
Predtým ste boli muzikantom alebo hercom a aj v tomto živote sa môžete stať verejne známou osobnosťou. Na druhej strane v osobnom živote bude pre vás ťažké nájsť skutočné šťastie.

32
Boli ste cestovateľom, ktorý si nikdy nezaložil rodinu. Teraz máte úžasné šance na vybudovanie si úspešnej kariéry. Máte veľa priateľov a známych, ale prestaňte sa s nimi deliť so svojimi plánmi, inak o svoje šance na úspech môžete prísť.

34
V predchádzajúcom živote ste boli vojakom, ktorý zomrel vo vojne a tak sa mu nepodarilo založiť si rodinu. Teraz približne do 35 budete bojovať s problémami no potom sa všetko napraví. Podarí sa vám dobre sa materiálne zabezpečiť.

35
V minulom živote sa vám podarilo stať sa hviezdou scény, ale v súkromnom živote ste veľa šťastia nemali. V tomto živote sa pripravte na mnohé sklamania od potenciálnych partnerov. V rodine sa môžu vyskytnúť problémy s alkoholom alebo drogami. Tiež sa vyvarujte požičiavaniu peňazí, lebo je veľká pravdepodobnosť, že vám ich už nevrátia.

36
Predtým ste boli vo väzení – buď ako strážnik alebo odsúdenec. Teraz je vám dané v živote dosiahnuť všetko len vlastnými silami. S dostatočnou snahou sa vám podarí vybudovať si výbornú kariéru.

37
Podarilo sa vám vybudovať si reputáciu milujúcej matky a výbornej hospodyňky, preto sa vaše karmické dlhy z minulého života vymazali. V tomto živote budete mať šťastie v láske a veľa dobrých priateľov.

38
Svoj minulý život ste celý prežili na odľahlom mieste a venovali ste sa poľnohospodárstvu. V tomto sa stretnete s mnohými problémami, falošnými priateľmi a ťažkosťami v podnikaní.

39
Boli ste podvodníkom a hráčom, ktorému sa vždy darilo. V tomto živote máte skvelý intelekt ale chabé zdravie.

Štvrtá úroveň

Týmto ľuďom bola predurčená dôležitá úloha – stať sa duchovnými vodcami a mentormi mnohých. Ich úlohou je pomôcž ostatným nájsť odpovede na otázky ohľadom základu vesmíru, zmyslu života a získavanie vedomostí.

40
Predtým ste sa zaoberali literatúrou a šťastie ste mali aj v láske. V tomto živote však máte šťastia menej: problémy s ostatnými, často aj nedostatok peňazí. V mnohých ohľadoch za to môže vaša sebeckosť a neochota kontaktovať druhých ľudí.

41
V minulom živote ste boli prekrásnou ženou, ktorá zlomila srdce mnohým mužom. Teraz sa vám tiež darí žať úspech v spoločnosti. To, že sa stretávate s mnohými rôznymi ľuďmi spolu s vašou láskou k hrdosti vám však často spôsobujú problémy.

42
V minulom živote ste boli milovaným mužom, ktorý zbožňoval oslavy. Kvôli tomu ste sa často hádali so svojou ženou. Teraz môžete počítať s úspechom vo všetkom do čoho sa pustíte, s výnimkou vzťahov s opačným pohlavím.

43
Predtým ste boli popravcom a v tomto živote zaplatíte za všetky svoje minulé hriechy. Na ceste vás stretne nemálo ťažkostí. Čím viac dobra budete robiť, tým skôr sa vaša karma očistí.

44
V minulom živote ste prežili zradu milovanej ženy a míňali ste peniaze na všelijaké hlúposti. Teraz máte tendenciu zrádzať sám seba, ale to vám prinesie iba samé problémy. Máte však vynikajúcu intuíciu.

45
Mali ste povesť nešťastníka, no boli ste veľmi veľkodušným a chvályhodným človekom. V tomto živote to najskôr nebudete mať ľahké ale všetko závisí od tvrdej práce a túžby rozvíjať sa. S dostatočnou snahou sa vám podarí dosiahnuť všetko.

46
V minulom živote ste boli všetkými milovaný a vaša hrdinská smrť vám len pridala na vážnosti. Teraz už nebudete mať problémy so vzťahmi s ľuďmi. Aj tak sa však vyhnite manželstvu z rozumu. Takýto krok by narušil váš život.

47
Hlava sekty, mních alebo pustovník – to bol váš predchádzajúci život. Teraz preferujete hlučné stretnutia a ste vždy tam kde aj veľa ľudí. Nebezpečenstvo a zrada vás preto stretávajú na každom kroku.

48
Boli ste úzko spojený so zbraňami. V tomto živote vám bol doprianý vysoký intelekt a priťahujete peniaze. Máte aj vodcovské schopnosti. Úspech vás čaká či v športe či v politike.

49
Podarilo sa vám často vystupovať na verejnosti a užívať si veľkú slávu. V tomto živote však o úspech nestojíte. Usilujete sa o pokojný a priemerný život.

Vypočítať si váš karmický dlh podľa dátumu narodenia nie je vôbec ťažké. A tým, že viete svoje karmické číslo môžete objasniť hocijaké situácie v našom živote, ktorých pôvod bol predtým pre vás záhadou.

Ak je vaše karmické číslo menšie ako 10 alebo väčšie ako 49, tak máme pre vás dobré správy – takýchto ľudí astrológovia považujú za karmicky čistých. To znamená, že ste tvrocom svojho vlastného osudu. Vytvorte si ho dobre, tvrdo na sebe pracujte a budete žať úspech.

V každých časoch sa ľudia pokúšali zistiť čo ich čaká v budúcnosti. Aj budhisti našli spojenie medzi rokom narodenia a smerom vášho života. A tu predstavitelia numerológov hovoria o závisloti osudu človeka a jeho presného času narodenia.

Môže byť teda človek silnejší než osud? Vždy predsa máme na výber. Čo ak je to charakter, vytrvalosť a sila vôle, ktoré určujú naše úspechy a určený osud má v našom živote miesto len vtedy, keď ho iba prežívame? Čo si myslíte vy?

zdroj: takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Vtip Dňa: Neuveriteľná Odpoveď Od Slovenského Študenta

Odpoveď študenta bola tak “hlboká”, že ju profesor prostredníctvom...

Orechové listy sú liečivým zázrakom prírody – môžete nimi vyliečiť až 15 vážnych ochorení

Asi väčšina ľudí pozná prospešné vlastnosti vlašských orechov, ale...

Newsletter

spot_img

Prečítaj si

Vtip Dňa: Neuveriteľná Odpoveď Od Slovenského Študenta

Odpoveď študenta bola tak “hlboká”, že ju profesor prostredníctvom...

Orechové listy sú liečivým zázrakom prírody – môžete nimi vyliečiť až 15 vážnych ochorení

Asi väčšina ľudí pozná prospešné vlastnosti vlašských orechov, ale...

Takto vyzerala súťaž mužskej krásy v roku 1941. Pripravte sa na svalnatých mužov

Asi nikoho neprekvapí, že aj kulturistika sa za posledných...
Romana
Romana
Volám sa Romana a pre mysmezeny.sk píšem niekoľko rokov. Milujem písať o vzťahoch a ezoterike. Okrem toho ma veľmi baví môj psík. 🥰
spot_imgspot_img

Svetové predčasne narodené dieťa prekonalo 0% šancu na prežitie a tento rok oslávilo svoje tretie narodeniny.

Vtedy ste to ešte nevedeli, ale 6. júna 2020 sa Beth Hutchinsonová zapísala do histórie tým, že porodila predčasne narodené dieťa na svete. Táto novopečená...

Vtip Dňa: Neuveriteľná Odpoveď Od Slovenského Študenta

Odpoveď študenta bola tak “hlboká”, že ju profesor prostredníctvom internetu zdieľal so svojimi kolegami a tak sa mohla dostať až k nám. Otázku položili...

Žena necháva každú noc postieľku svojho dieťaťa pred vchodovými dverami. Všetkých prekvapila, keď vysvetlila dôvod tohto správania

Catherine Lucreová, matka a babička štyroch detí z Austrálie, necháva každý večer postieľku svojho dieťaťa vedľa. Takéto správanie vyvoláva u cudzích ľudí veľa otázok,...
Verified by MonsterInsights