sobota, 27 júla, 2024

Ak chcete mať dobrého manžela, pozrite sa, aký má nos. Rada od starej mamy vám pomôže nájsť šťastie!

Sú ľudia, ktorí tvrdia, že podľa nosa spoznáte, aký muž sa vám bude páčiť. Stačí, ak sa len pozorne pozriete na túto časť tváre!

Dlhý nos

Muži s dlhými nosmi sú skutočnými ženskými zvodcami. Aj tí s nie najkrajším vzhľadom dokážu priťahovať pozornosť. Majitelia dlhých nosov majú nasledujúce vlastnosti:

  • dôvtip
  • príťažlivosť
  • pozitívne myslenie
  • zdvorilosť
  • schopnosť nájsť spoločný jazyk s opačným pohlavím
  • schopnosť dobre sa prezentovať

Ak nos nie je len dlhý, ale aj veľmi tenký, jeho majiteľ je hrdý. Nie vždy je schopný robiť kompromisy, nenachádza spoločný jazyk s ostatnými najlepším spôsobom. Ostrá špička dlhého nosa naznačuje, že jeho majiteľom je človek, ktorý zbožňuje luxus a rafinovanosť. Bude sa snažiť o zmyslové zážitky, nemá rád hrubosť.

Nos s hrbolčekom

Jeho majiteľom je skutočný muž, bojovník. Z takého muža nebude nikdy rafinovaný gentleman ani romantik. Je trochu drzý, no táto vlastnosť mu len dodáva na sexepíle. Muži s takýmto nosom sú skutočnými milovníkmi intimity. Ale nemyslite si, že sú sukničkári. Naopak, chlapi tohto typu budú vzornými členmi rodiny a rodičmi. Ako sa hovorí, zasadia strom a postavia dom.

Široký nos

Majitelia takýchto nosov sú ľudia s otvorenou dušou. Obklopujú svojich blízkych a príbuzných s náležitou starostlivosťou a pozornosťou. Vedľa takého muža sa žena nikdy nebude cítiť osamelá alebo ignorovaná. Vyzná sa vo svete intímnosti a nemyslí pri tom len na seba. Spája v sebe výborného manžela, priateľa, spoločníka a otca zároveň.

Je to prekvapujúce, ale majitelia širokých nosov sú  prácu často drzí a tvrdí manažéri. Vedia viesť ľudí a perfektne ich riadiť. Mužom so širokým nosom sa vodcovské vlastnosti nedajú odoprieť. Takúto osobu budú rešpektovať konkurenti aj kolegovia. Pri rodine sa však stáva jemným a romantickým mužom.

Grécky nos

Grécke alebo rovné nosy sú zriedkavým javom. Ich majitelia sú mimoriadne krásni. Rovný nos naznačuje, že muž bude dobrým manželom a partnerom v každom zmysle. Vo vzťahoch sú ideálnou oporou ako aj spoľahlivými priateľmi a kamarátmi. Majitelia rovných nosov sú mimoriadne nároční ľudia. Dlho im trvá výber nielen koníčkov a kariérnych rebríčkov, ale aj partnerky. Pomalosť a vyberavosť je však opodstatnená, pretože ich nikdy nesklame.

Nos pripomínajúci zemiak

Zemiakový nos naznačuje, že jeho majiteľ je pokojný, nekonfliktný človek milujúci zábavu. Dobrý v každom zmysle. Takíto muži sú najlepší muži. Vedľa nich sa bude žena cítiť pokojne a bezpečne. Chlapi so „zemiakovým“ nosom majú výborné logické myslenie a nechýba im diskrétnosť. Sú pracovití, schopní zabezpečiť rodine všetko potrebné pre normálny život. Manželkám im ich každý závidí.

Tupý nos

Má ten muž tupý nos? Rozhodne vyzerá sexi! Ženy sa pri ňom rozplývajú. Je otvorený, veselý a má rád život. Na prvý pohľad sa môže zdať ľahkomyseľný, ale nie je to tak. Ide len o to, že predstavitelia tohto „druhu“ nenávidia pochmúrnych ľudí a problémy. Muž s takýmto nosom je veľký milovník a dobrodruh. Snaží sa nájsť si prácu, aby nemusel sedieť. Uprednostňujú očarujúce, veselé, aktívne a inteligentné ženy.

Nos pripomínajúci háčik

Hákovitý nos je prvá vec, ktorá upúta pozornosť. Sú vynikajúcimi milencami a zvodcami dám. Majitelia takýchto nosov dokážu zviesť aj tú najkultúrnejšiu a najnedobytnejšiu ženu. Je ťažké pochopiť, čo si skutočne myslia, preto by ste mali byť v pozore!

 

zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights