Dedko nájde spôsob, ako každý deň navštíviť svoju manželku, ktorá stratila pamäť: „Nikdy sa na mňa neprestávaj pozerať,“ hovorí jej.

Existujú ľúbostné príbehy, ktoré sú jednoducho nevysvetliteľné, pretože napriek všetkým prekážkam, s ktorými sa na ceste stretávajú, ich stále dokážu prekonať. Príkladom toho sú Catalini starí rodičia, ktorí ukázali, aké úsilie vynaložili pre lásku.

Sú manželmi viac ako päť desaťročí, takže spolu prežili tie najradostnejšie chvíle svojho života. Museli sa však vysporiadať aj s trpkými skúsenosťami po tom, čo žena stratila pamäť.

Aj napriek všetkému sa ju manžel v pokročilom veku každý deň snaží rozveseliť. Aby to urobil, češe si vlasy a pripravuje sa na návštevu v jej izbe.

@katiuska.bg

El amor de ellos dos 🫶🏻 #amor #abuelostiktokers #abueloseternos #fypage #foryou #fyp #argentina #reallove #lovestory

♬ Repeat Until Death – Novo Amor

„Môj starý otec sa každé ráno pripravuje na návštevu k babičke. On má 86, ona 82. Sú manželmi 56 rokov. Život sa s nimi nemaznal, keď moja stará mama pred viac ako 15 rokmi ochorela. Napriek tomu, že stratila pamäť, všetky svoje spomienky, môj starý otec je pre ňu stále známou tvárou,“ prezradila Catalina.

„Toto je jeho rutina, bez pochyby. Sme presvedčení, že to je to, čo ju drží tu s nami.

Ak sa ma spýtate, čo je láska, odpoviem, pozrite sa na mojich starých rodičov. Ten pohľad, ktorý hovorí všetko bez toho, aby ste museli niečo povedať,“ dodala.

@katiuska.bg / TikTok

Vo videu môžete vidieť, ako starčekovi veľmi záleží na tom, aby vyzeral pekne, keď išiel za svojou milovanou. Potom sa jej pokúsi vykúzliť úsmev na tvári a dokonca sa k nej natiahne, aby jej dal pusu, ktorú dostane, pretože ho stále pozná. Vie, že sa pravdepodobne môže dostať do bodu, keď na neho zabudne, a tak sa jej snaží dať veľmi jasne najavo, ako veľmi ju ľúbi.

„Nikdy sa na mňa neprestávaj pozerať,“ hovorí jej.

 

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Dedko nájde spôsob, ako každý deň navštíviť svoju manželku, ktorá stratila pamäť: „Nikdy sa na mňa neprestávaj pozerať,“ hovorí jej.”