Osobný strážca Kevin Costner prezradil dlhoročné tajomstvo princeznej Diany

Ako je známe, „kráľovná sŕdc“, legendárna princezná Diana, zomrela 31. augustom 1997 pri autonehode. Smútil za ňou celý svet a ľudia si na matku princa Williama a Harryho spomínajú s istou dávkou nepokoja.

Len nedávno, americký herec Kevin Costner, známy okrem inoho aj účinkovaním v kultovom hollywoodskom filme „Osobný strážca“ (1992), povedal v rozhovore pre magazín People, že princezná Diana mala hrať hlavnú úlohu v pokračovaní filmu.

Lady Di bola veľkou fanúšičkou filmu, v ktorom si hlavné roly zahrali Whitney Houston a Kevin Costner a soundtrack z filmu bol čoskoro populárny po celým svetom.

Škandalózna Sarah Fergusonová, ďalšia nevesta kráľovnej Alžbety, matka princeznej Beatrice a Eugénie, prispela k dialógu medzi Kevinom Costnerom a princeznou Dianou.

„Sarah bola mimoriadne dôležitá, pretože práve ona bola tou osobou, ktorá nadviazala komunikáciu medzi mnou a princeznou Dianou. „A čo sa týka mňa? Ja som tiež len princezná.“ Bolo vidieť, že sa tohto názoru drží,“ povedal Costner v rozhovore.

Ako si herec spomína, v telefonickom rozhovore bola Lady Di milá a nevedela skryť vzrušenie z jej práce pri natáčaní. Princezná sa veľmi obávala toho, že vo filme môžu byť nejaké pikantné či dokonca intímne scény a ona je ešte stále pod kontrolou kráľovskej rodiny. Takéto veci by mohli vyvolať ďalšie škandály.

„Pamätám si, že pri našom telefonickom rozhovore bola neuveriteľne milá, a keď stíšila svoj hlas, zahanbene sa ma spýtala: „Budeme mať bozkávajúcu scénu?“ Bola viditeľne nervózna, pretože každý jej krok bol kontrolovaný. A povedal som: „Áno, bude. Ale bude to len jedna epizóda a môžeme to urobiť dobre,“ povedal Kevin Costner.

Podľa námetu filmu mal Costnerov charakter chrániť princeznú Dianu pred nepríjemnými paparazzmi a potom mala medzi nimi vzplanúť láska.

Zaujímavé je, že „kráľovnú sŕdc“ si spájali s jej osobným strážcom Barrym Mannakeeom. V tých rokoch sa manželstvo Diany a Charlesa začalo pomaly rúcať a Barry bol pre ňu niekto, komu sa mohla ísť hocikedy vyplakať na rameno.

Keď sa o romániku Lady Di a jej ochrankára dozvedeli v kráľovskej rodine, bol okamžite presunutý na iný objekt. O rok neskôr Mannakee zomrel pri autonehode, ktorá sa spája s mnohými otáznikmi.

„Charles mi povedal: „Bol zabitý pri autonehode. Bol to najväčší šok v mojom živote. Vedel, že je to vražda, ale neboli k tomu žiadne dôkazy. Keď som videla, ako ležal predo mnou v ruinách, bola som z toho úplne zdrvená.

Následne po tom som s ním mala pomerne veľa snov a vyzeral v nich veľmi nešťastne. Zistila som, kde je pochovaný a priniesla som mu kvety na hrob. Podobné sny sa už viac neopakovali. Je to zvláštne, však? Samozrejme, nemala som hrať s ohňom, ale urobila som to. A popálila som sa,“ spomínala Diana so slzami v očiach.

Je smutné, že Lady Di dostala scenár k pokračovaniu filmu len deň pred svojou vlastnou smrťou … Myslíte si, že by z nej bola dobrá herečka? Podeľte sa o svoj názor aj v komentároch na Facebooku.

zdroj: https://lifter.com.ua/

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Osobný strážca Kevin Costner prezradil dlhoročné tajomstvo princeznej Diany”