Príbeh Michaela Douglasa a Catherine Zeta-Jonesovej: Pár, ktorému neprekážal ani 25-ročný vekový rozdiel

Zdá sa, že Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones si boli navzájom predurčení. Narodili sa v rovnaký deň 25. septembra s rozdielom 25 rokov, no ani to im nebránilo vo vytvorení silnej rodiny.

Oscarových hercov sa neustále pýtajú, čo je tajomstvom ich silného vzťahu. Prežili toho spolu veľa a stále je medzi nimi cítiť lásku a úctu. Pozrite sa do ich histórie a zistite, aké je ich tajomstvo.

Prvé stretnutie

Stretli sa v roku 1996 na festivale francúzskeho filmu. Každý z nich tam propagoval svoj film a práve na večeri venovanej jednému z nich došlo k ich prvému stretnutiu. Douglasa potom pozval Antonio Banderas a požiadal ho, aby si sadol vedľa Catherine.

„Asi som urobil veľkú chybu, ale po 30 minútach komunikácie som sa na ňu pozrel a povedal som: „Viete, budem otcom vašich detí.“ Na čo Catherine odpovedala: „Veľa som o vás počula. Myslím, že je to pravda, dobrú noc,“ spomenul si neskôr Douglas.

Na druhý deň Catherine odletela a Michaela ešte dlho mátali spomienky na ňu. Preto sa rozhodol získať ju za každú cenu a prvé, čo urobil, bolo to, že poslal kvety a ospravedlnil sa. Po niekoľkých mesiacoch ich už nebolo možné oddeliť.

Obaja si uvedomili, že chcú byť spolu, a nakoniec sa k sebe nasťahovali. Prirodzene, ich vzťah sa stal témou číslo jeden v bulvárnych plátkoch a takmer všetci sa zhodli na tom, že to nevydrží dlho.

Na Silvestra 1999 sa Michael dozvedel, že Catherine čaká dieťa. Z tejto správy doslova stratil hlavu a okamžite požiadal svoju milovanú o ruku. Malo to však jeden problém: herec bol stále oficiálne ženatý s matkou svojho prvého dieťaťa. Po niekoľkých hádkach Douglas súhlasil so všetkými podmienkami svojej manželky, zaplatil jej 60 miliónov dolárov a nakoniec sa rozviedol.

V novembri 2000 sa pár konečne zosobášil len pár mesiacov po narodení ich syna. Novinári oslavu nazvali „svadbou roka“. Konala sa v slávnom hoteli Plaza a Douglasa to stálo 1,5 milióna dolárov. On však neľutoval ani cent, no namiesto medových týždňov sa dvojica rozhodla sedieť doma s novonarodeným synom.

Ťažkosti 

V priebehu 10 rokov sa tešili zo šťastného rodinného života. Osud im však pripravil mnoho ťažkých skúšok. V roku 2010 Douglasovi diagnostikovali vážnu chorobu a v tom istom čase polícia zatkla jeho syna z prvého manželstva.

Catherine dala všetko do toho, aby pomohla manželovi vyrovnať sa s problémami. Celý rok neopustila jeho posteľ, až sa herec konečne prebral.

Rodina však za to zaplatila vysokú cenu. Do troch mesiacov sa Catherine objavila na psychiatrickej klinike. Po silnom a dlhotrvajúcom strese sa u nej rozvinula bipolárna porucha II. A o dva roky neskôr bolo manželstvo Douglasa a Zeta-Jonesovej na pokraji krachu. Pár žil oddelene osem mesiacov a médiá písali o ich rozvode.

Ale city boli silnejšie. Michael a Catherine tvrdo pracovali, aby svoj vzťah a manželstvo udržali nažive, a podarilo sa im to. Dvojica je stále spolu a sú si obaja istí, že na tomto svete už nie je nič, čo by ich mohlo oddeliť.

 

Zdroj: ofigenno.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Príbeh Michaela Douglasa a Catherine Zeta-Jonesovej: Pár, ktorému neprekážal ani 25-ročný vekový rozdiel”