Takto vyzerajú najlepšie kuchyne podľa znamení horoskopu. Našli ste tú svoju?

Ak plánujete premenu kuchyne, nahliadnite do tohto dizajnového horoskopu. Možno vám pomôže rozhodnúť, aký štýl sa hodí práve do tej vašej.

Baran

Baran uprednostňuje moderné interiéry pred klasikou a luxusom. Nezáleží mu na tom, ako draho budú vyzerať sokle, ak spôsobia zlé čistenie podláh. Kuchyňa Barana by mala byť praktická a minimalistická, bez ozdôb. To ale neznamená, že by nemala mať svoj štýl.

Býk

Ľudia v znamení Býka nepotrebujú veľkú kuchyňu. Dôležité však je, aby bola prepojená s relaxačnou častou, napríklad obývačkou. Vtedy sa varenie automaticky zmení na príjemnú zábavu v spoločnosti blízkych.

Blíženci

Blíženci milujú nezvyčajnú atmosféru, vytvárajú okolo seba auru tajomna a niečoho vznešeného. To sa dokonca prejavuje aj v dizajne kuchyne. Dekorácie zohrávajú rovnako dôležitú úlohu ako domáce a kuchynské spotrebiče.

Rak

Zástupcovia tohto znamenia si nesmierne cenia komfort a pohodlie. Nábytok v ich kuchyni by mal byť v prvom rade ľahko použiteľný a odolný. Netreba zabúdať ani na ich vášeň pre textilné dekorácie.

Lev

Levy nie sú ani tak pohostinní ako sebeckí hostitelia. Nenechajú si ujsť príležitosť pozvať asi tucet priateľov, aby sa pochválili svojou novou chladničkou. Zároveň by všetko v kuchyni malo zodpovedať ich požiadavkám – štýlové, luxusné, drahé.

Panna

Panny milujú čistotu a poriadok, tak by teda mala vyzerať aj ich kuchyňa. Potrebujú pohodlný priestor na varenie a odkladanie riadu, ktorý by zároveň mal lahodiť oku a byť súčasťou celku.

Váhy

Úplným opakom Barana sú Váhy. Predstavitelia tohto znamenia sa tešia atraktívnym dekoráciám, rôznorodým  textíliám a rastlinami v kuchyni. Koniec koncov, podľa Váh by najobľúbenejšia miestnosť domu mala byť aj mimoriadne pekná.

Škorpión

Škorpióni tiež považujú kuchyňu za hlavnú miestnosť v dome. Mala by vyzerať luxusne a moderne. Nešetria novými prvkami technológie ani dekoratívnymi doplnkami. Koniec koncov, hlavné je, že to všetko zapadá do ich požadovaného vzhľadu kuchyne.

Strelec

Výrazný a farebný dizajn kuchyne je charakteristický pre zástupcov tohto znamenia. Sú zvyknutí byť v centre pozornosti, zhromažďovať okolo seba priateľov a príbuzných. Ich kuchyňa nemusí byť obrovská, ale mala by byť priestranná a pohodlná.

Kozorožec

Kuchyňa Kozorožca je pre neho druhá spálňa. Je tam pohovka na popoludňajšie zdriemnutie, televízor a knižnica. Preto uprednostňujú kuchyňu v jednoduchom, nenápadnom štýle. To však neznamená, že dizajn kuchyne musí byť nudný.

Vodnár

Skutoční milovníci domácich spotrebičov a rôznych kuchynských zariadení. Vodnári veria, že varenie by malo byť zábavné a zaujímavé. Preto interiér ich kuchyne pripomína skôr útulnú obývačku ako pracovisko.

Ryby

Ľudia, ktorí majú dobrý vkus. S ľahkosťou kombinujú farby, odtiene a vytvárajú úspešné kombinácie. Vďaka tomu vyzerá kuchyňa Rýb štýlovo a luxusne, vhodná na nejednu spoločenskú udalosť.

Aká je vaša najlepšia kuchyňa? Čomu venujete pozornosť pri výbere?

 

Zdroj: sovkusom.ru

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Takto vyzerajú najlepšie kuchyne podľa znamení horoskopu. Našli ste tú svoju?”