Úprimné hodnotenie žien na základe ich znamenia zverokruhu! Váhy sú ženy z rozprávok

Pre jedného muža je ideálnou manželkou tá, ktorá dobré varí a upratuje, pre druhého taká, ktorú nikdy neboli hlava.

Každý má svoj vlastný vysnívaný ideál. Kým jeden preferuje žienku domácu, iný túži po nezávislej a ambicióznej žene.

Čo na to všetko hovoria hviezdy? Prečítajte si nasledujúci článok a dozviete sa omnoho viac!

Takto vyzerá rebríček najlepších manželiek na základe ich znamení horoskopu:

12.miesto – Škorpión

Žena narodená v tomto znamení sa vyznačuje svojou krásou a bystrosťou. Nie je však najideálnejšou kandidátkou na rolu manželky. Muž, ktorí si ju vezme za ženu, sa musí zmieriť s tým, že spolu s ňou prijíma aj dobrovoľné otroctvo.

O jej priazeň sa budete musieť uchádzať až do staroby, nehovoriac o tom zvyknúť si na zložitý charakter tejto ženy. Ak si k tomu pridáte vašu plešatosť, stratu libida, prostatitídu a dôchodok, uvedomíte si, že vám nie je čo závidieť.

11.miesto – Ryby

Lepšie je vziať si mačku do domu, než oženiť sa za Rybu: výsledok bude rovnaký. Žena Ryba je nadpozemské stvorenie. Umožní vám pohladkať ju a pomaznať sa, no len vtedy, ak má na to náladu.

Mužov priťahuje ich krehkosť a neraz sa stane, že kvôli ním strácajú zdravý úsudok. Po rozchode s nimi môže zástupca silnejšieho pohlavia stratiť zmysel života a dostať sa do depresie. Je to o dôvod viac, prečo by ste sa s nimi nemali dávať dokopy.

10.miesto – Lev

Skrotiť levicu budú môcť len tí najodvážnejší. Potrebuje však na to nemalý obnos peňazí, pretože žena Levica má rada krásne šperky, drahé autá a mnoho iných vecí z tejto kategórie.

Len málo ľudí dokáže uspokojiť ich nadmerný apetít. Chvíle strávené v spoločnosti tejto ženy vás začnú po prvých troch dňoch nudiť. Čo je ale ešte horšie, iné ženy sa po skúsenostiach s touto ženou stanú pre vás nezaujímavé.

9.miesto – Strelec

Túto ženu je ťažké odmietnuť, v iných prípadoch je to úplne nemožné. Všetko by malo byť podľa jej predstáv. Oženiť sa s ňou znamená podpísať zmluvu s diablom. Za vzťah so ženu v znamení strelca budete musieť zaplatiť vašou vlastnou nesmrteľnou dušou.

Akúkoľvek neposlušnosť pochopí ako vzburu na lodi. Odplata bude hrozná a nenechá na seba dlho čakať. Chvíľami budete mať pocit, že ste sa ocitli v samotnom pekle.

8.miesto – Blíženci

Žena v znamení Blížencov dokáže vidieť do ľudí. Takáto žena vie s istotou povedať, aký je jej manžel v skutočnosti, pozná všetky jeho hriechy, myšlienky aj obavy. Predstieranie a klamstvá sú tak celkom zbytočné.

Akýkoľvek priestupok a lož vyjde hneď na povrch, stačí len to, že otvoríte ústa. Nepýtajte sa, ako to robí. Snažte sa pred vašou manželkou nemať žiadne tajomstvá, v opačnom prípade sa pripravte na dlhý moralizujúci rozhovor.

7.miesto – Baran

Život so ženou v znamení Barana nie je pre žiadneho slabocha. Ak si želáte precvičiť vytrvalosť a silu mysle, neváhajte s ňou vstúpiť do sviatku manželského. Ona bude bojovať až do posledného, len aby vás prevychovala.

Nebojte sa. Všetko, čo robí, bude vo váš prospech, hoci o tom ešte neviete. Ide o veľmi silnú ženu, ktorá po svojom boku nepotrebuje žiadnych slabých mužov. Ak nie ste pripravení odolávať každodennej mini-apokalypse, lepšie urobíte, ak sa jej budete vyhýbať.

6.miesto – Váhy

Na jednej strane vám táto žena ponúkne chutné jedlo, útulné domov, láskyplné rozhovory, vášnivé bozky a bezsenné noci. Na druhej strane to doplní škandálmi, hysterickými záchvatmi, hnevom a hádkami.

Všetko závisí od nálady ženy narodenej v tomto zozname a vašom postoji voči nej. V prípade, že mladú dámu nikto nerozmaznáva alebo nenosí na rukách, dokáže sa na vás rýchlo uraziť, buchne dvermi a už ju nikdy neuvidíte.

5.miesto – Panna

Panna je veľmi inteligentná, chápe všetko aj bez slov. Môžete s ňou hovoriť o čomkoľvek. Vždy bude vás podporovať a vždy vám bude chcieť poskytnúť múdre rady. Objavíte v nej nielen svoju budúcu manželku, ale aj skutočného priateľa. Občas sa ale stane, že im niečo sadne na nos. Nikto nevie ako a ani kedy sa tak stalo.

V takých chvíľach sa pripravte na počúvanie dlhej a veľmi poučnej tirády. Mimochodom, zvyknite si na to, že celá vláda týkajúca sa rodiny bude pod palcom tejto ženy.  Vy ste samozrejme hlavou rodiny, no bude s vami točiť ako sa jej zachce, pokojne aj o 360 stupňov.

4.miesto – Býk

Túto ženu stojí za to vziať si za manželku, no len za predpokladu, že máte dobrý zmysel pre humor a slušné množstvo peňazí na bankovom účte. Žena v znamení Býka nebude pokojná, kým sa nebudete nachádzať v zozname najbohatších a najvplyvnejších ľudí planéty.

Je rodenou motivátorkou. Bude vás milovať aj bez peňazí, no okrem lásky potrebuje šaty, domček, a auto, aby jej mali ľudia čo závidieť. Pripravte sa teda na to, že vami bude manipulovať, vydierať vás a pichať vám ihly pod nechty. Všetko len pre vaše vlastné dobro!

3.miesto – Kozorožec

So ženou narodenou v tomto znamení sa spája chladná a čistá hlava. Žiadne emócie, žiadna láska. Na čo im to bude? V manželstve hľadajú pozitíva a výhody. Ak sa s ňou dáte dokopy, máte vyhrané.

V prípade, že si ona vyberie vás, stanete sa šťastným mužom až do posledného dňa na tejto zemi. Samozrejme, ak všetko neskazíte…

2.miesto – Vodnár

So ženou Vodnárkou sa nikto nenudí – vie sa baviť, každému okolo seba rozdáva smiech, lásku a nežnosť. Hotový sen všetkých básnikov! Nikdy ani len nepomyslíte na to, že by ste sa s ňou mali rozviesť, vaša hlava bude plná iných problémov: čo jesť a kam sa zatúlala vaša mačka.

Áno, v chladničke toho možno nebude veľa na jedenie, no celý váš život bude plný radosti, smiechu a zábavy!

1.miesto – Rak

U ženy narodenej v znamení Raka je rodina. Je to skutočná gazdiná, starostlivá a múdra manželka, ktorá dokáže svoje deti dokonalo vychovať.

Koniec koncov, najhlavnejšou prioritou je pre ňu rodina. V prípade, že na to jej manžel zabudne, mal by sa pripraviť na škandál, v ktorom nie sú vylúčené ani facky. Nikomu nedovolí, aby zanedbával povinnosti týkajúce sa rodiny.

 

Páčil sa vám tento horoskop? Podeľte sa o neho aj s vašimi priateľmi na sociálnej sieti a zasmejte sa spolu s nimi!

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Úprimné hodnotenie žien na základe ich znamenia zverokruhu! Váhy sú ženy z rozprávok”