streda, 29 mája, 2024

Úprimné hodnotenie žien na základe ich znamenia zverokruhu! Váhy sú ženy z rozprávok

Pre jedného muža je ideálnou manželkou tá, ktorá dobré varí a upratuje, pre druhého taká, ktorú nikdy neboli hlava.

Každý má svoj vlastný vysnívaný ideál. Kým jeden preferuje žienku domácu, iný túži po nezávislej a ambicióznej žene.

Čo na to všetko hovoria hviezdy? Prečítajte si nasledujúci článok a dozviete sa omnoho viac!

Takto vyzerá rebríček najlepších manželiek na základe ich znamení horoskopu:

12.miesto – Škorpión

Žena narodená v tomto znamení sa vyznačuje svojou krásou a bystrosťou. Nie je však najideálnejšou kandidátkou na rolu manželky. Muž, ktorí si ju vezme za ženu, sa musí zmieriť s tým, že spolu s ňou prijíma aj dobrovoľné otroctvo.

O jej priazeň sa budete musieť uchádzať až do staroby, nehovoriac o tom zvyknúť si na zložitý charakter tejto ženy. Ak si k tomu pridáte vašu plešatosť, stratu libida, prostatitídu a dôchodok, uvedomíte si, že vám nie je čo závidieť.

11.miesto – Ryby

Lepšie je vziať si mačku do domu, než oženiť sa za Rybu: výsledok bude rovnaký. Žena Ryba je nadpozemské stvorenie. Umožní vám pohladkať ju a pomaznať sa, no len vtedy, ak má na to náladu.

Mužov priťahuje ich krehkosť a neraz sa stane, že kvôli ním strácajú zdravý úsudok. Po rozchode s nimi môže zástupca silnejšieho pohlavia stratiť zmysel života a dostať sa do depresie. Je to o dôvod viac, prečo by ste sa s nimi nemali dávať dokopy.

10.miesto – Lev

Skrotiť levicu budú môcť len tí najodvážnejší. Potrebuje však na to nemalý obnos peňazí, pretože žena Levica má rada krásne šperky, drahé autá a mnoho iných vecí z tejto kategórie.

Len málo ľudí dokáže uspokojiť ich nadmerný apetít. Chvíle strávené v spoločnosti tejto ženy vás začnú po prvých troch dňoch nudiť. Čo je ale ešte horšie, iné ženy sa po skúsenostiach s touto ženou stanú pre vás nezaujímavé.

9.miesto – Strelec

Túto ženu je ťažké odmietnuť, v iných prípadoch je to úplne nemožné. Všetko by malo byť podľa jej predstáv. Oženiť sa s ňou znamená podpísať zmluvu s diablom. Za vzťah so ženu v znamení strelca budete musieť zaplatiť vašou vlastnou nesmrteľnou dušou.

Akúkoľvek neposlušnosť pochopí ako vzburu na lodi. Odplata bude hrozná a nenechá na seba dlho čakať. Chvíľami budete mať pocit, že ste sa ocitli v samotnom pekle.

8.miesto – Blíženci

Žena v znamení Blížencov dokáže vidieť do ľudí. Takáto žena vie s istotou povedať, aký je jej manžel v skutočnosti, pozná všetky jeho hriechy, myšlienky aj obavy. Predstieranie a klamstvá sú tak celkom zbytočné.

Akýkoľvek priestupok a lož vyjde hneď na povrch, stačí len to, že otvoríte ústa. Nepýtajte sa, ako to robí. Snažte sa pred vašou manželkou nemať žiadne tajomstvá, v opačnom prípade sa pripravte na dlhý moralizujúci rozhovor.

7.miesto – Baran

Život so ženou v znamení Barana nie je pre žiadneho slabocha. Ak si želáte precvičiť vytrvalosť a silu mysle, neváhajte s ňou vstúpiť do sviatku manželského. Ona bude bojovať až do posledného, len aby vás prevychovala.

Nebojte sa. Všetko, čo robí, bude vo váš prospech, hoci o tom ešte neviete. Ide o veľmi silnú ženu, ktorá po svojom boku nepotrebuje žiadnych slabých mužov. Ak nie ste pripravení odolávať každodennej mini-apokalypse, lepšie urobíte, ak sa jej budete vyhýbať.

6.miesto – Váhy

Na jednej strane vám táto žena ponúkne chutné jedlo, útulné domov, láskyplné rozhovory, vášnivé bozky a bezsenné noci. Na druhej strane to doplní škandálmi, hysterickými záchvatmi, hnevom a hádkami.

Všetko závisí od nálady ženy narodenej v tomto zozname a vašom postoji voči nej. V prípade, že mladú dámu nikto nerozmaznáva alebo nenosí na rukách, dokáže sa na vás rýchlo uraziť, buchne dvermi a už ju nikdy neuvidíte.

5.miesto – Panna

Panna je veľmi inteligentná, chápe všetko aj bez slov. Môžete s ňou hovoriť o čomkoľvek. Vždy bude vás podporovať a vždy vám bude chcieť poskytnúť múdre rady. Objavíte v nej nielen svoju budúcu manželku, ale aj skutočného priateľa. Občas sa ale stane, že im niečo sadne na nos. Nikto nevie ako a ani kedy sa tak stalo.

V takých chvíľach sa pripravte na počúvanie dlhej a veľmi poučnej tirády. Mimochodom, zvyknite si na to, že celá vláda týkajúca sa rodiny bude pod palcom tejto ženy.  Vy ste samozrejme hlavou rodiny, no bude s vami točiť ako sa jej zachce, pokojne aj o 360 stupňov.

4.miesto – Býk

Túto ženu stojí za to vziať si za manželku, no len za predpokladu, že máte dobrý zmysel pre humor a slušné množstvo peňazí na bankovom účte. Žena v znamení Býka nebude pokojná, kým sa nebudete nachádzať v zozname najbohatších a najvplyvnejších ľudí planéty.

Je rodenou motivátorkou. Bude vás milovať aj bez peňazí, no okrem lásky potrebuje šaty, domček, a auto, aby jej mali ľudia čo závidieť. Pripravte sa teda na to, že vami bude manipulovať, vydierať vás a pichať vám ihly pod nechty. Všetko len pre vaše vlastné dobro!

3.miesto – Kozorožec

So ženou narodenou v tomto znamení sa spája chladná a čistá hlava. Žiadne emócie, žiadna láska. Na čo im to bude? V manželstve hľadajú pozitíva a výhody. Ak sa s ňou dáte dokopy, máte vyhrané.

V prípade, že si ona vyberie vás, stanete sa šťastným mužom až do posledného dňa na tejto zemi. Samozrejme, ak všetko neskazíte…

2.miesto – Vodnár

So ženou Vodnárkou sa nikto nenudí – vie sa baviť, každému okolo seba rozdáva smiech, lásku a nežnosť. Hotový sen všetkých básnikov! Nikdy ani len nepomyslíte na to, že by ste sa s ňou mali rozviesť, vaša hlava bude plná iných problémov: čo jesť a kam sa zatúlala vaša mačka.

Áno, v chladničke toho možno nebude veľa na jedenie, no celý váš život bude plný radosti, smiechu a zábavy!

1.miesto – Rak

U ženy narodenej v znamení Raka je rodina. Je to skutočná gazdiná, starostlivá a múdra manželka, ktorá dokáže svoje deti dokonalo vychovať.

Koniec koncov, najhlavnejšou prioritou je pre ňu rodina. V prípade, že na to jej manžel zabudne, mal by sa pripraviť na škandál, v ktorom nie sú vylúčené ani facky. Nikomu nedovolí, aby zanedbával povinnosti týkajúce sa rodiny.

 

Páčil sa vám tento horoskop? Podeľte sa o neho aj s vašimi priateľmi na sociálnej sieti a zasmejte sa spolu s nimi!

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Je vzájomný život pred manželstvom hriech? Odpoveď kňaza prekvapí

Téma spolužitia s partnerom pred svadbou bola dlhé roky...

Netušila, že je tehotná, kým nezačala rodiť v sanitke. Toto bol osud dieťaťa

27-ročná Chelsea Keenanová trpela jednej noci mučivými bolesťami chrbta,...

Po svojom vystúpení nemeckí krasokorčuliari okamžite skolabovali. Pozrite si ich a pochopíte prečo

Po svojej jazde skončil pár na zemi. Dôvod určite...

Prečítaj si aj

Je vzájomný život pred manželstvom hriech? Odpoveď kňaza prekvapí

Téma spolužitia s partnerom pred svadbou bola dlhé roky...

Netušila, že je tehotná, kým nezačala rodiť v sanitke. Toto bol osud dieťaťa

27-ročná Chelsea Keenanová trpela jednej noci mučivými bolesťami chrbta,...

Po svojom vystúpení nemeckí krasokorčuliari okamžite skolabovali. Pozrite si ich a pochopíte prečo

Po svojej jazde skončil pár na zemi. Dôvod určite...

5 brutálne úprimných dôvodov, prečo sa muži nechcú ženiť! Niečo na tom bude pravda

Muži sa boja manželstva viac, ako si myslíme, ale...

Táto 99-ročná žena šije jedny šaty denne, aby dala deťom v núdzi „Zaslúži si naše povzbudenie“

Môže sa zdať, že láskavosť a náklonnosť k druhým sa vytrácajú, keď sa na našej ceste životom stretávame so sebeckými jedincami.Pozrime sa však...

Je vzájomný život pred manželstvom hriech? Odpoveď kňaza prekvapí

Téma spolužitia s partnerom pred svadbou bola dlhé roky tabu, ale v súčasnosti sa pre tento krok rozhoduje čoraz viac párov.Je to však...

Netušila, že je tehotná, kým nezačala rodiť v sanitke. Toto bol osud dieťaťa

27-ročná Chelsea Keenanová trpela jednej noci mučivými bolesťami chrbta, ktoré ju zobudili. Žena si kvôli bolesti, ktorá pripomínala predchádzajúci pôrod, zavolala záchranku. Ukázalo sa,...
Verified by MonsterInsights