Sníva sa vám o tom, že padáte? Toto je 5 Príčin, čo by to mohlo znamenať

Je fascinujúce, čo dokáže mozog na podvedomej úrovni. Sny majú tendenciu odhaľovať, čo sa pred nami snaží mozog skryť, aby nás ochránil alebo ukazujú, čo ešte nemal šancu spracovať.

Sny o páde často znamenajú pocit straty kontroly.

Strach, úzkosť a trauma môžu vytvoriť mnoho živých snov. Ak chcete zistiť, ako konkrétne interpretovať váš sen o páde, rozlúštite ho pomocou piatich tipov.

woman falls on purple surfaceunsplash

Zakopnutie a pád

Túto interpretáciu použite, ak váš pád nebol z výšky. Ak jednoducho o niečo zakopnete a spadnete, napríklad položíte jednu nohu na druhú, lebo ste nenašli nič, na čo by ste ju mohli postaviť, potom sa vás vaša myseľ pokúša varovať. Vaše podvedomie vám hovorí, že strácate pôdu pod nohami.

Možno máte obavy zo zaostávania, či už v osobnom alebo kariérnom živote. Tým sa môže vysvetľovať úzkosť z nesprávneho kroku, najmä ak sa od vás očakáva, že čoskoro urobíte ďalšie kroky.

man in blue t-shirt and blue denim shorts sitting on concrete stairs during daytimeunsplash

Pád z budovy

Výška vášho pádu môže odhaľovať mieru vašej úzkosti alebo dôležitosť situácie. Pád z budovy môže vyzerať viac ako nočná mora, ale často predstavuje váš strach z neznámeho. Možno ste už dosiahli to, čo ste chceli a teraz musíte urobiť krok do neznámeho. Bojíte sa rizika.

čo hovoria sny?

Môže to tiež symbolizovať stratu. Možno ste stratili nádej alebo ste sklamaní, pretože ste nedosiahli určitý cieľ, o ktorom ste si mysleli, že ho dosiahnete.

woman doing tricksunsplash

Pád z neba

Padanie z neba môže vo váš súčasne vzbudzovať pocit slobody aj bezmocnosti. Vaša myseľ vám takto dáva najavo, aby ste sa vzdali a žiada vás, aby ste šli s prúdom. Možno ste práve zažili veľkú životnú zmenu a neviete sa prispôsobiť.

Môžete pokojne nechať vesmír, aby situáciu vyriešil za vás tak, ako to uzná za vhodné. Ale pád do neznáma ako taký tiež prezrádza, že sa neviete rozhodovať a nachádzate sa v nežiaducom citovom nastavení.

Vidieť niekoho iného padať

Tento sen je zvyčajne znakom toho, že niekto, na kom vám záleží, je v nebezpečenstve. Pravdepodobne sa o neho bojíte a nemôžete sa pozerať na to, ako padá. Chcete mu pomôcť, ale neviete ako.

man in black crew neck t-shirt lying on gray rockunsplash

Máte pocit, že strácate kontrolu, pretože viete, že nedokážete vyriešiť správanie alebo problémy iných ľudí, hoci si to veľmi prajete. Na druhej strane ide o bežný sen, ak máte medzi svojimi blízkymi niekoho, kto je chorý.

Pocit, že padáte z postele  

Toto je iný druh sna o padaní a nemusí to mať nič spoločné s vašim stresom. Toto je bežný scenár, ktorý ľudia uvádzajú, keď zaspávajú.

man falling from ceiling on bedunsplash

Stáva sa to, keď vaše telo prechádza medzi bdením a skĺzava do prvej fázy spánku. Znamená to len, že vaše telo vstupuje do hlbokej relaxácie, aby sa pripravilo na spánok, ale váš mozog to nesprávne interpretuje ako nebezpečenstvo a prebudí vás, aby ste sa bránili.

Zdroj: higherperspectives.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Sníva sa vám o tom, že padáte? Toto je 5 Príčin, čo by to mohlo znamenať”