11 vecí, ktoré sa navždy zmenia, keď prídete o svojich rodičov. Smutná pravda

Život je nepredvídateľný a môže sa dramaticky zmeniť v tom najneočakávanejšom okamihu. Môžete napríklad prísť o rodičov.  Život, ktorý ste tak dlho budovali, sa môže bez varovania zrútiť. Bohužiaľ, ani najbližší ľudia nebudú žiť večne, hoci nejeden človek by si to tak želal.

Najsmutnejšie je však to, že si často nevážime, aké máme šťastie, až kým nie je neskoro. Nerozumieme, aké šťastie je mať takýchto ľudí nablízku, kým nás neopustia.

Tu je 11 vecí, ktoré sa zmenia po smrti rodičov:

Uvedomíte si dôležitosť rodiny

Koniec koncov, nikto iný vás nebude milovať tak úprimne, ako rodičia. Pamätáte si, že aj keď vás za niečo odsúdili a strašne ste sa hádali, obrátili sa vám niekedy chrbtom? Nie.

My sme sa však zamračili a odvrátili, keď povedali: „Chceme pre teba len to najlepšie.“ Teraz vieme, že bolo úprimní.

Túto stratu bude pre vás veľmi ťažké prekonať

Zakaždým, keď ochoriete, pochopíte, že vaša mama alebo otec vás už nikdy neprikryjú dekou, neuvaria vám horúci vývar a nedajú vám pusu na dobrú noc … Aj keď by ste za to dali čokoľvek.

Budete sa cítiť zničení a osamelí

Bolesť zostane navždy vo vašom srdci, aby vám pripomenula krutosť a nespravodlivosť života. Nikdy neprejde.

Bez ohľadu na to, ako veľmi sa budete snažiť zbaviť sa týchto pocitov, nikdy na to nebudete mať silu. Ale časom sa s tým vyrovnáte.

Budete veľmi ľutovať, že neuvidia svoje vnúčatá a pravnúčatá

Rodinné fotografie, ktoré nikdy nebudete robiť, sviatky, ktoré nemôžete stráviť spolu … Pred sebou budete mať celý život, v ktorom by ste mohli robiť toľko spoločného – mohli by ste, ale už to neurobíte.

Nemôžete s pokojom na duši počúvať niekoho, kto sa sťažuje na svojich rodičov

Dali by ste čokoľvek, aby ste znova počuli hlas svojej matky v telefóne – aj keď by na vás mala nadávať niekoľko hodín vkuse.

Couple and a Child Walking on Brown GrassPexels

 

Bolesť tejto straty nikdy nezmizne úplne

Buďte pripravení na to, že niekedy sa rozplačete ako v deň, kedy ste ich stratili. Áno, v priebehu času bude táto bolesť slabnúť a ustupí do pozadia, ale nikdy nezmizne.

Budete žiarliť na tých, ktorých rodičia sú ešte nažive

Závidíte tým, ktorí počas sviatkov berú dovolenku, aby strávili voľný čas v rodinnom kruhu. V duchu preklínate každého, kto sa sťažuje, že „musí“ tráviť čas so svojimi rodičmi.

Vaše sviatky budú omnoho osamelejšie

Aj keď máte manžela alebo manželku alebo dokonca deti, Vianoce, Nový rok a všetky ostatné sviatky sa vám budú zdať nudnejšie, prázdnejšie a osamelejšie.

Dozviete sa o mnohých tajomstvách

Určite sa dozviete niečo o živote vašich rodičov, kvôli čomu sa môžete cítiť divne. Pochopíte, že okrem toho, že to boli vaši rodičia, boli to iba obyčajní ľudia a nebudete vedieť, ako sa s tým vysporiadať, pretože s nimi o tom nebudete môcť hovoriť.

Budete im chcieť zavolať, keď sa niečo stane

Z času na čas vám napadne myšlienka, že zavoláte na dobré známe číslo, ktoré vám nikdy neodpovie.

Pochopíte, ako veľmi milovali

Toto je hlavná bolesť spôsobená stratou blízkych. Chápeme, ako veľmi niekoho milovali, až keď už nie sú medzi nami.

Je to desivé, ale každý z nás si tým raz prejde.

Photo by Noelle Otto from Pexels

zdroj:iheartintelligence.com

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsov, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “11 vecí, ktoré sa navždy zmenia, keď prídete o svojich rodičov. Smutná pravda”