back to top
streda, 24 apríla, 2024

3-minútový test, ktorý zmení vaše vnímanie sveta – TOTO O VÁS POVIE

Každý z nás má v živote zlé chvíle a nikto nie je voči tomu imúnny. V takýchto situáciách však nie je najdôležitejšia samotná situácia, ale váš postoj k nej. Vnímanie sveta vo všeobecnosti výrazne ovplyvňuje kvalitu života.

Spôsob, akým vnímate všetko okolo a v akých farbách vidíte svet, určuje vašu náladu, váš deň a často aj celý váš život. Urobte si obrázkový test, ktorý veľa napovie o vašom vnímaní sveta. Výsledok testu vás možno posunie k niektorým dôležitým rozhodnutiam a zmenám.

Pozrite sa zblízka na domy na obrázku vyššie. Je tu zobrazených päť domov. Sú si navzájom podobné, ale majú určité rozdiely. Bez dlhého váhania si vyberte dom, ktorý sa vám zdá najkomfortnejší a najkrajší.

Dom č. 1

V živote ste realista. Snažíte sa vidieť svet taký, aký je. Ceníte si osobný priestor a hranice. Preto nemáte okolo seba taký veľký okruh ľudí. Nedovolíte každému, aby sa k vám priblížil, aj keď sa nedá povedať, že by ste boli uzavretí a strnulí.

Jednoducho presne viete, koho svojom okolí môžete nazvať priateľom a koho len známym. Okrem toho, nebudete zdieľať veci, ktoré sú pre vás príliš osobné, s ľuďmi, ktorých nepovažujete za niekoho blízkeho. Vždy stojíte za spravodlivosťou a snažíte sa svojimi skutkami urobiť svet lepším.

clear ball on wood trunkunsplash

Dom č. 2

Vaše vnímanie sveta je väčšinou pozitívne. Často vidíte detaily, ktorým ostatní nevenujú pozornosť a ktoré vás robia šťastnými. Keď sa ráno zobudíte, radšej venujete pozornosť spevu vtákov, ako čiernemu mraku, ktorý sa blíži od východu.

Ľudia sa s vami radi rozprávajú, vďaka čomu máte veľa priateľov. Ale niekedy je vaše pozitívne vnímanie príliš prehnané a neraz je vidieť že máte na očiach ružové okuliare. Z tohto dôvodu ste sa už neraz sklamali.

long black haired woman smiling close-up photographyunsplash

Dom č. 3

Ste radikálny a vytrvalý človek. Závisí to však najmä od situácie a atmosféry. Môžete prísť do práce so skvelou náladou, ale ak sú všetci okolo vás zachmúrení, potom sa do piatich minút ponoríte do negatívneho nastavenia.

Často sa ponáhľate z jedného extrému do druhého: všetko vidíte buď biele, alebo čierne. Mali by ste sa pozrieť na veci z viac ako jedného uhla. Napokon, niekedy nie je všetko také zlé, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať.

Dom č. 4

Ste zraniteľný a nežný človek. Vážite si blízkych ľudí vo vašom živote a máte radi pohodlie. Je pre vás ťažké spoznávať nových ľudí a nadväzovať známosti. Dôvodom je, že sa jednoducho uzavriete pred vonkajším svetom.

Schovali ste sa vo svojom svete a bojíte sa ho opustiť. Áno, spočiatku to môže byť strašidelné, ale skúste opustiť svoju komfortnú zónu a uvidíte, že na svete je veľa úžasných vecí, okrem štyroch stien vo vašej domácnosti.

woman holding sliced watermelonunsplash

Dom č. 5

Vážite si úprimnosť. Ak si vaša kamarátka kúpi novú sukňu, ktorá jej nesedí, určite jej to dáte najavo. Zdá sa, že je dobré mať úprimných priateľov, ale iba ak to nepreženú. Človeku, ktorý vám šliapne v autobuse na nohu určite poviete, čo si o ňom myslíte. Dajte si pozor, aby sa vaša úprimnosť nestala neslušnosťou a svet vám bude naklonený.

 

Zdroj: ofigenno.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

33-ročná žena si odmietla zafarbiť šedivé vlasy a ľudia jej vyčítali, že vyzerá „na 60“.

Frustrovaná nekonečným kolobehom skrývania svojich strieborných pruhov dosiahla kritický...

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Newsletter

Prečítaj si

33-ročná žena si odmietla zafarbiť šedivé vlasy a ľudia jej vyčítali, že vyzerá „na 60“.

Frustrovaná nekonečným kolobehom skrývania svojich strieborných pruhov dosiahla kritický...

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

33-ročná žena si odmietla zafarbiť šedivé vlasy a ľudia jej vyčítali, že vyzerá „na 60“.

Frustrovaná nekonečným kolobehom skrývania svojich strieborných pruhov dosiahla kritický bod, keď si uvedomila, že v tejto šaráde už nemôže pokračovať. Rozhodla sa prijať svoje...

Istá žena videla svojho manžela plakať na dvore. Myslela si to najhoršie, vybehla von a videla, čo susedia urobili jej postihnutému manželovi.

Brittany Lynn Garrettová na vlastnej koži pozná, aké je to mať manžela v ozbrojených silách. Christopher bol vždy oddaný svojej krajine, ale práve vojna...

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne a otvorene prehovorila o svojom rozhodnutí nemať deti vo videu na TikToku. Žiaľ, musela zverejniť aktualizáciu,...
Verified by MonsterInsights