Kde sa môže žena po štyridsiatke zoznámiť s mužmi? Čo robiť, ak pracuje len v ženskom kolektíve? TAKTO SOM NAŠLA MUŽA

Jej kamarátky sú vydaté a zahltené každodenným životom po 40t-ke.  V múzeách a divadlách sú páriky alebo slobodné tety. Internetové zoznamky skončili sklamaním a stretnúť na ulici seriózneho muža je priam nemožné.

Ani v tomto prípade netreba hádzať flintu do žita. Prečítajte si niekoľko tipov, ako sa zoznámiť so zmyselnými mužmi aj po 40-tke.

man in black crew neck shirt beside woman in green tank topunsplash

„Áno, zoznámiť sa s mužom už nie je také jednoduché, ako keď ste mali 20 rokov, ale podľa jednoduchých pravidiel a praktických rád sa vám to môže podariť.“ – hovorí trénerka techniky NLP, rečníčka a konzultantka úspešných projektov Alunika Dobrovolskaya.

Žena po 40 má viac šancí stretnúť sa a vybudovať si šťastný rodinný život. A nech to znie akokoľvek paradoxne, je to tak.

Upravená, fit a pozitívna – tri faktory, ktoré dospelej žene pomáhajú zvíťaziť nad konkurenciou. Vek je v prvom rade o tom, ako sa cítite. Nepredstierajte, že ste tým, kým nie ste. Buďte otvorená svojim túžbam. Kláťte si otvorené otázky a buďte sama sebou.

man in blue crew neck t-shirt and brown shorts sitting on blue and white textileunsplash

Ak je vašim cieľom nájsť si toho pravého, budete musieť trochu zapracovať na svojom myslení a správaní.

Po prvé, musíte výrazne zvýšiť počet mužov, s ktorými komunikujete. Za komunikáciu sa považujú aj 2-3 frázy. Alunika odporúča, aby ste napočítali 100 mužov, s ktorými ste sa rozprávali počas 1 mesiaca.

Po druhé, začnite sa pozerať mužom do očí. Toto je vaša úloha na zajtra: pozrite sa 7-10 mužom rovno do očí. Môžu to byť okoloidúci, známi aj neznámi. Pozrite sa, udržte očný kontakt a sklopte rak. Toto je jeden z prvých krokov a signálov pre muža, že ste pripravená komunikovať.

woman in floral-themed cardigan leaning on fence in bokeh photographyunsplash

Kde sa zoznámiť? Choďte na veľké obchodné fóra, rôzne charitatívne akcie.

Aktívni vyvolení vyžadujú aktivitu od vyvoleného. Oblasť hľadania – kluby, fitnes centrá, mestské akcie so športovou tematikou. Je dobré začať s praxou navštevovania rôznych športových súťaží, aj keď len v roli diváka. Skúste tenis, jazdu na koni či golf. Zamyslite sa nad tým, čo by vášho potenciálneho manžela mohlo zaujímať.

man in white tank top and gray pants sitting on blue yoga matunsplash

Nájsť ženícha pre svoje obľúbené hobby je veľká radosť, pretože vás bude spájať obľúbená aktivita. Tanec, turistika, basketbal, hokej, varenie – zoznam je nekonečný.

Ak máte možnosť a chuť, zaobstarajte si psa alebo mačku. Budete mať teda nielen svojho milovaného miláčika, ale aj možnosť zoznámiť sa s niekým na prechádzke alebo na veterinárnej klinike.

Taktiež sa môžete prihlásiť na kurzy. Angličtina alebo francúzština, účtovníctvo, osobný rozvoj…Je ich veľa, hlavnou vecou je nebyť lenivý a hľadať.

man standing on beach during daytimeunsplash

Mnoho žien sa bojí zoznamovania cez internet. Na vlastnú ochranu si vytvorte samostatné telefónne číslo určené na komunikáciu s týmito mužmi. Je to z toho dôvodu, že sa tam nachádzajú rôzni ľudia a rôzne povahy.

Nesnažte sa viesť komunikáciu dlhé  mesiace. Je dôležité, aby sa vaše reálne stretnutie uskutočnilo čo najskôr. Ako hovoria psychológovia, kým nevidíte osobu v reálnom živote, je to pre vás len súbor pixelov z internetu.

couple standing on body of water during golden hourunsplash

A nakoniec: nedávajte si rande v reštauráciách. Uprednostnite radšej napríklad prechádzku parkom. Prvé rande by nemalo trvať celé hodiny. Aj 15 minút stačí na to, aby ste pochopili, či je to „váš“ človek, alebo sa vaše cesty rozídu.

Zdroj: takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Kde sa môže žena po štyridsiatke zoznámiť s mužmi? Čo robiť, ak pracuje len v ženskom kolektíve? TAKTO SOM NAŠLA MUŽA”