sobota, 27 júla, 2024

Mužom sa páčia ženy s krátkymi vlasmi – tu je 7 dôvodov prečo!

Myšlienka, že ženy s dlhými vlasmi sú považované za viac chcené mužmi, je podložená príkladmi z popkultúry a vývojovej psychológie. No jedna štúdia načrtáva to, že krátke vlasy sú spojené s inými no nie horšími aspektmi ženskej krásy a atraktívnosti.

Ženy s dlhými vlasmi sú vnímané ako “zdravé” a “inteligentné” na druhej strane, ženy s krátkymi vlasmi sú “láskyplné” a “ženské”. No koniec koncov všetko je iba o preferenciách ale stále existuje mnoho dôvodov prečo mužov priťahujú práve krátkovlásky. 

 

# 1  Ženám s krátkymi vlasmi sa dostáva viac pozornosti

Krátky strih jednoducho vyniká medzi ostatnými takže si muži takéto ženy skôr všimnú. Podľa vyjdrení mužov na internete, mnoho z nich preferuje ženy s krátkymi vlasmi pretože krátke strihy u žien nie sú tak bežné ako dlhé vlasy čo ich robí výnimočnými.

Ak sa žena odváži na krátky zostrih dokáže byť jednoducho neodolateľná a ľahko upúta pozornosť.

Mám slabosť na ženy s krátkymi vlasmi, ale tie sa až tak bežne nevidia. – thom5r

# 2  Ženám s krátkymi vlasmi vynikne viac tvár aj krk

Možno ste si všimli, že na prehliadkových mólach majú modelky väčšinou vlasy upnuté vzadu. Ide o tak o to aby sa na móle ich tváre “ otvorili” najviac ako mohli. Je to preto, že vlasy môžu často ubrať pozornosť s dôležitých vecí a skrývajú aj ženské črty. Muži s týmto súhlasia a tvrdia, že tvár a krk sú pre nich veľmi atraktívne aspekty a krátke strihy tak dopomáhajú ženskej kráse zažiariť.

https://www.instagram.com/p/CDOM_9_ALO6/

 

Myslím si, že dôležitý detail je to ako [krátke vlasy] dokážu zvýrazniť krk a rysy tváre. – ConsiderableOhm

Aj keď to nepovažuje vždy za niečo atraktívne, dosť dobre to zvýrazňuje lícne kosti a črty tváre. Ak ste v rámci priťahovania zameraný na tvár, môže to [krátke vlasy] byť pre Vás “ono”. – asophis.pegasus

# 3  Krátke vlasy pripomínajú mužom atraktívne celebrity

Mnoho úžasných a známych žien zažiarilo v krátkom zostrihu čo vytvára v mužskom mozgu zaujímavé prepojenie. Ak sa ich opýtate na to či sa im páčia ženy s krátkymi vlasmi, mnoho mužov vymenuje zopár celebrít, čo je pre nás ženy veľmi dobré, keďže aspoň vieme kde máme nabrať inšpiráciu.

Emma Watson, Natalie Portman vo filme V ako Vendetta, Winona Ryder vo filme Votrelec: Vzkriesenie. Myslím, že je to tými očami a lícnymi kosťami. 

# 4  Ženy s krátkymi vlasmi nepotrebujú “tonu” času v kúpeľni

Len sa nad tým zamyslite ako dlho to trvá upraviť si dlhé vlasy. Môže to byť doslova boj kým si ich vysušíte, vyžehlíte, natočíte a už len cena za rôzne produkty znie mužom nereálne. Taktiež neznášajú, keď to ženám v kúpelni trvá ozaj dlho. Záver: krátky zostrih je výhodou pre mužov aj ženy.

https://www.instagram.com/p/CDNzqPkHfm_/

 

Možno je to aj tým, že to nevyžaduje až toľko práce aby to vyzeralo dobre, aj bez akejkoľvek námahy to vyzerá dobre. – Soigne87

 

Nie je to iba tým, že mnohé ženy to pre mňa robí atraktívnejšími ale zdá sa mi to viac efektívne, čo sa mi tiež páči. Menej vlasov znamená menej stráveného času a minutých peňazí, čo vlastne pre mňa zvyšuje atraktivitu, aspoň z môjho pohľadu.  

 

# 5  Krátke vlasy evokujú sebavedomie

Nie každá žena je odhodlaná experimentovať s krátkymi vlasmi. Treba na to teda “poriadne gule” a odvahu. Mužov priťahujú ženy, ktoré si vážia sami seba a majú vysoké sebavedomia o čom sa dozvedia práve z toho, že sú dosť odvážne na to aby sa dali ostrihať na krátko.

https://www.instagram.com/p/CDOEveMHq6h/

 

Pripomína mi do sebavedomie a nezávislosť. Toto sú atraktívne vlastnosti na ženách. – furatail

 

# 6  Krátke vlasy jednoducho nezavadzajú

Muži uviedli, že jednou z najdôležitejších vecí, ktoré krátke ženské vlasy ponúkajú sú “výhody pri mojkaní”. Muži jednoducho neznášajú, keď sa im priateľkine vlasy dostanú do očí alebo úst. Navyše budú radi aj za to, že nenájdu ich vlasy roztrúsené po celom byte. Pre mužov je to veľmi praktické!

https://www.instagram.com/p/CDJzdynnkGJ/

 

Mne to je jedno ale je to lepšie pri “mojkaní”. Menej vlasov v ústach. – ChooChooRocket

 

Páčia sa mi všetky dievčatá s hocijakými vlasmi. No ale jedna výhoda, s ktorou sa stotožňuje je to, že aké jednoduché musí byť vyčistiť odtok v kúpelni ak všetky ženy v dome majú krátke vlasy. – KungFuDabu

 

# 7  Znamená to aj, že sa žena o seba stará

V neposlednom rade, ženy sa nedávajú na krátko strihať len tak pre nič za nič. Ak sa žena rozhodne skrátiť si vlasy na určitú dĺžku, ktorú sa stále udržiava, znamená to, že sa o seba dobre stará. Toto je pre mužov dôležité a na žene to odzrkadľuje to, že sa zaujíma o to aby vyzerala stále dobre.

https://www.instagram.com/p/CDNbO3JHBqE/

 

Ženy s netradičnými účesmi (krátke vlasy, vyholené boky, atď.) sú väčšinou také, že sa o svoje vlasy starajú trošku viac a tým pádom aj o ich zovňajšok. – Enigmers

 

Aký zostrih preferuje radšej Vy? Cítite sa lepšie s krátkymi alebo dlhými vlasmi?

zdroj.takprosto.cc

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights