sobota, 27 júla, 2024

6 Najarogantnejších znamení zverokruhu, ktorým by ste sa mali oblúkom vyhýbať

Astrológia sa celé desaťročia snaží nájsť akýsi vzor, podľa ktorého charakterizujeme ľudí.

Vďaka tomu vieme povedať, aké má daný človek osobnostné črty, ako sa správa ku svojim blízkym, či ako sa mu bude dariť v živote. Astrológia okrem iného mapuje hviezdy a ich vplyv na nás.

Horoskopy sú predpovede založené na hviezdach, ktoré ovplyvňujú energiu, ktorou ste obklopení.

horoscope globeunsplash

Na základe rozsiahlej štúdie bol zostavený rebríček arogantných znamení zverokruhu. Toto je 6 najhorších…

Býk

Sú hlboko po vplyvom svojho narcistického správania. Každý, kto spoznal Býka, s tým bude určite súhlasiť. Myslia si, že všetko je len o nich. Ak by ste sa ich spýtali na ich obľúbené slovo, bolo by to „ja“. S ľuďmi z tohto znamenia sa nemôžete hádať, pretože si nikdy nepriznajú svoju chybu. Vždy to budete vy, kto sa mýli.

Lev

Majú šialený mocenský komplex a veria, že sú najvyššou veliacou silou na tomto svete. Všetko, čo povedia, je potrebné prijať ako svätú pravdu, inak sa utopíte v ich záchvate zlosti. Ak im dokážete, že urobili chybu, ich ego vás zožerie zaživa.

Panna

Čo sa týka arogancie, vedia si poradiť aj bez cudzej pomoci. Nikoho nežiadajú o schválenie. Posadili sa na piedestál a všetkých ostatných berú ako svojich uctievačov. Veria tomu, že sa usilujú o dokonalosť vo všetkom, no skutočnosť je taká, že sú nepríjemní voči všetkým okolo. Snažia sa byť konkurenciou v negatívnom zmysle slova a dokážu sa rozplakať, ak nezískajú prvé miesto.

Kozorožec

Je to šikovný génius. Zistia si vašu oblasť záujmu, veci, ktoré máte radi a zahája útok. Vykonajú rozsiahle štúdie, aby získali vedomosti o veciach, ktoré ich ani nezaujímajú, pokiaľ vám budú môcť vtĺcť fakty do tváre a prekonať vás.

Rak

Ide o najlepších predstaviteľov emocionálnej manipulácie. Pravdepodobne aj hypnotizéri pred nimi zlyhávajú. Je dobrý diskutér a rozprávač? Nie. Núti ľudí nejako ustúpiť pred jeho pohľadom? Vždy. Keď má náladu, môže byť človekom, ktorý chce mať všetko pod kontrolou extrémnym spôsobom. Verte, že vždy obráti vaše vlastné zbrane proti vám.

Vodnár

Sú to osamelí predátori. Ich odmeranosť neraz zaváňa nadradenosťou. Uvedomujú si, že sú hrubí a nezdvorilí. Háčik je v tom, že sa im to takto páči. Neprekáža im to a nikto ich nepresvedči o opaku. Jednoducho v tom nevidia zmysel.

 

Zdroj: themindsjournal.com

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights