sobota, 27 júla, 2024

6 skvelých hercov, ku ktorým bol osud nespravodlivý a odišli príliš skoro

Mnoho ľudí verí, že každému osud nadelil určitý čas na tejto Zemi. Žiaľ 4, nie každý je tu dostatočne dlho na to, aby sa mohol naplno realizovať.

Koľko ľudí už odišlo v mladom veku a nemali čas ukázať všetko, čoho sú schopní.

Aj hoci sa nedožili vysokého veku, podarilo sa im stať sa legendami, na ktoré spomíname až dodnes. Toto sú najznámejší ľudia, ktorí odišli prišli skoro…

Bruce Lee

Skutočná filmová legenda, neprekonateľný majster bojových umení a úplne záhadný odchod na druhý svet. Jeho filmografia obsahuje 36 filmov, ale len v 6 hral hlavnú úlohu.

To mu však nezabránilo navždy zapísať svoje meno do dejín kinematografie. Nebol však len herec, mal rád písanie básní a filozofiu. Žiaľ nemal čas odhaliť svoje ďalšie veľké talenty.

https://www.instagram.com/p/CSyl3Veq0UI/

Brandon Lee

Syn Brucea Leeho možno nebol takou legendou ako jeho otec, ale mal taktiež predpoklad na skvelú budúcnosť. Brandon vždy vedel, že jeho život bude spojený s Hollywoodom a preto sa snažil tvrdo pracovať, aby dohnal svojho otca. Keď mal 28 rokov, zomrel pri natáčaní filmu Vrana, keď ho namiesto slepého náboja trafil ostrý.

https://www.instagram.com/p/CS1P4qxrKb-/

Heath Ledger

Vo veku 28 rokov zomrel ďalší nepopierateľne talentovaný herec. Populárny už bol aj pred rolou Jokera v Nolanovom „Temnom rytierovi“, ale práve táto úloha ho povýšila na vrchol kariéry. Heath dokázal hrať mnoho rôznych rolí a naplno predviesť svoj talent. Ktovie, čo by dosiahol, nebyť predávkovania sa tabletkami na spanie.

https://www.instagram.com/p/miS4qUsK3k/

Anton Jeľčin

Syn ruských krasokorčuliarov sa v detstve rozhodol spojiť svoj osud s kinematografiou. Po premiére filmu „Srdce v Atlantíde“ bol považovaný za jedného z najlepších hercov svojej generácie.

Svoju popularitu však získal až po menšej úlohe člena posádky „Enterprise“ vo filme „Star Trek“. Zomrel vo veku 27 rokov keď išiel otvoriť garáž bez toho, aby v aute zatiahol ručnú brzdu. Výsledkom bolo, že ho auto pritlačilo k dverám garáže a následky nárazu boli nezlučiteľné so životom.

https://www.instagram.com/p/fBtpXSLrQv/

James Dean

Nikto nechápal, ako sa z chlapíka, ktorý sa mihol v televízii a v reklamách, zrazu stal idol miliónov ľudí. Mal rád rýchle autá a začal sa zaujímať o pretekanie. Žiaľ, netrvalo dlho a pár dní po nakrúcaní filmu Obor, zomrel pri jazde na svojom rýchlom aute.

Mal len 24 rokov, keď sa rozlúčil životom. Herec bol dvakrát nominovaný na Oscara a raz na Zlatý glóbus. Bohužiaľ, až po svojej smrti.

https://www.instagram.com/p/CP_d9KeFoC9/

John Belushi

Patril k jedným z najlepších komikov 70. rokov. Mal neuveriteľný talent rozosmiať obecenstvo, čo kritikov ohromuje ešte dodnes. Bohužiaľ, herec nedokázal udržať vlastný život vo svojich rukách a ako 33 -ročný zomrel na predávkovanie nezákonnými látkami.

https://www.instagram.com/p/CS70ZqbpY9S/

 

Zdroj: .

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights