Ak ma nedokážeš milovať, tak ver tomu, že sa postarám o to, aby som Ti chýbala..

Jedného dňa sa budeš obzerať po mne, v každej osobe ktorej stretneš ale mňa už nenájdeš.

Neviem si predstaviť kedy príde ten deň, kedy si otvoríš hlavu a vyberieš si ju zo svojho zadku. Ty sebec, ktorý sa unášal iba svojím egom a problémami nedokázal si si priznať, že svojimi činmi ubližuješ sebe a ostatným ľuďom.

Možno budem držať za ruku človeka a vyhľadávať prítomnosť niekoho iného. Nebudem riešiť kedy sa naše cesty znovu dokážu stretnúť. Bude to dovtedy, kým nevyslovíš moje meno a potom sa na Teba spustia všetky tie krásne momenty, ktoré sme spolu prežili a ktoré už s nikým nezažiješ. Lebo si mi nedokázal dať svetlo do môjho života.

Urobili si mi iba zlosť a niektoré zlomky a úseky šťastia a toto všetko bolo pripravené do takého chaosu, aký som ešte nikdy predtým nezažila. S niekym iným len tak milostné príhody nevrátiš.

Ale jedného dňa sa to stane skutočnosťou a konečne si uvedomíš, že ti chýbam!

Naše spoločné hoci aj malé rozhovory ti dokážu urobiť čo i len malý úsmev na tvári a to nerátam tie moje textové správy cez deň, ktoré ti robili dobre. Niekedy sa prichytíš k tomu, ako sa pozeráš na moje fotky a časť z nášho života ti bude chýbať.

A možno že to budeš chcieť niekomu povedať, ako Ti chýbam, ale nikto tu pre Teba nebude.

Niekto, kto sa snažil urobiť ťa šťastným, bude ti chýbať ten odkaz a to vystupovanie.

Bude ti chýbať správa, ako mi chýbaš a ako dúfam, že sa dostaneš v bezpečí domov. Bude ti chýbať niekto, kto je v tvojej blízkosti, ktorého si bral ako samozrejmosť. Najhoršia pomsta je, keď ti chýba prítomnosť dotyčného človeka, ktorému si dovolil ujsť. To vás bude naozaj prenasledovať.

Boli to momenty, keď som sa k Tebe prišla sama od seba pritúliť, alebo som bola s tebou v posteli a cítila som sa najlepšie a dával si mi pocit, že nie som sama.

Ten pocit, keď ležíš celú noc sám a niekto ti chýba, alebo ešte horšie.. keď ležíš s niekým s ktorým sa cítiš aj tak sám. Je to pocit, ktorý si mi Ty dával.

Možno mi sem tam napíšeš, aby si sa presvedčil ako sa mám. Možno iba preto aby si sa zaujímal, či sa o teba ešte stále zaujímam Nikdy si sa o mňa nezaujímal ale teraz už áno? Nikdy si sa nepýtal ako sa mám a nikdy si sa nepýtal ako sa cítim.

Ale nemohla som sa dočkať a nemohla som udržať tú nádej a priať si niečo alebo sa o to pokúšať. Aj tí najlepší ľudia sa dokážu unaviť.

Možno si mi zo začiatku dokázal ublížiš ale v dlhodobom horizonte, budem tu a cez teba sa prenesiem. Som typ človeka, ktorý len tak nedokáže zabudnúť.

Jedného dňa si budeš želať aby ti prišla správa s mojím menom, raz budeš počuť naše skladby kde sa budeš cítiť sám. Potom sa prichytíš pritom ako si meníš stanice v rádiu. Jedného dňa Ti budem neuveriteľne chýbať ale to už bude deň, keď budem preč.

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Ak ma nedokážeš milovať, tak ver tomu, že sa postarám o to, aby som Ti chýbala..”