sobota, 27 júla, 2024

Príbeh tajnej lásky Lady Diany a jej osobného strážcu, s ktorými chcela ujsť z paláca

Našťastie nemusela chodiť ďaleko, pretože oporou sa jej stal muž, ktorý bol v jej blízkosti takmer 24 hodín denne. Reč je o princeznej Diane a jej osobnom strážcovi.

Barry Mannakee bol o 14 rokov starší a dokonca aj ženatý. To však nezastavilo najslávnejšiu ženu, ktorá raz snívala o úteku z paláca spolu so svojím milovaným.

https://twitter.com/ivan__vanko/status/1004910869799727105?s=20

Dianin manžel, princ Charles, namiesto toho, aby stál po jej boku, sa pravidelne stretával s jeho prvou láskou Camillou Parker Bowles. To bola aj príčina stroskotania ich manželstva v roku 1985.

Princezná, ktorá potrebovala morálnu podporu, začala venovať pozornosť Barrymu. V tom čase mal muž 38 rokov. Podľa Diany sa často túlala po paláci a dúfala, že ho uvidí. Tak sa aj zblížili.

Princezná z Walesu vyznala svoje city k mužovi prostredníctvom nahrávky, ktorú jej vyhotovil hlasový tréner Peter Settelen. Diana v nej hovorí, že je šialene zamilovaná do muža z kráľovského personálu: „S radosťou by som sa všetkého vzdala a žila by som s ním ako obyčajná žena, nie panovníčka. Povedal, že by to nebol zlý nápad.“

Ich románik niečo vyše roka. Bol neustále v jej blízkosti, dokonca aj vtedy, keď jej niekto utieral slzy a počúval jej sťažnosti. Diana hovorila, že sa vedľa neho cítila ako malé dievčatko, ktoré ľutuje a stará sa oňho.

Nastal okamih, kedy vedúci stráže paláca uvidel Lady Dianu a Barryho. Ich vzťah nazval „kompromitujúcim“ a muža prevelil na službu v britskom diplomatickom zbore. Dlho tam ale nevydržal.

V roku 1987 ho nehoda pripravila o život. Motorka, na ktorej Barry išiel so svojim kamarátom, sa zrazila s kamiónom. Vodič kamiónu tvrdil, že ho oslepili svetlomety záhadného tretieho auta. Diana bola touto správou zdrvená a až do konca svojho života sa snažila zistiť, čo sa skutočne stalo. Bola si istá, že nehodu zavinil jej manžel Charles.

Či už to bola náhoda alebo nie, o 10 rokov neskôr aj samotná princezná zomrela pri autonehode. Mnoho fanúšikov je stále presvedčených, že táto tragédia je dielom jej manžela. Ale okrem špekulácií na to neexistujú žiadne dôkazy.

Zdroj: takprosto.cc

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights