sobota, 27 júla, 2024

Mladučká tanečníčka ohromila celé publikum! Pozrite sa na to, čo v sebe ukrýva!

Gemini Ema Stoian je tanečnica, ktorá sa venuje baletu, modernému a súčasnému tancu. Narodila sa v Rumunsku v júni 2008. S tanečným tréningom začala vtroch rokoch a na svetovom pohári v Rumunsku získala zlatú medailu za rytmickú gymnastiku, keď mala iba šesť rokov.

Svoje detstvo strávila v Bukurešti, hlavnom meste Rumunska, a tam začala aj trénovať. To bol začiatok jej tanečnej kariéry, ktorá je momentálne veľmi úspešná. Stoian sa prihlásila do televíznej talentovej súťaže „Romania’s Got Talent“, ktorá je rumunskou verziou medzinárodne známej franšízy „Got Talent“.

Jej vystúpenie ohromilo publikum hypnotizujúcou, plynulou a bezchybnou tanečnou rutinou, ktorú zatancovala na pieseň „Unstoppable“ od Sie. Jej sila a odhodlanie boli jasne viditeľné počas celého dva a pol minútového vystúpenia.

Bolo to vidieť nielen na jej tanci, ale aj na neustále sa meniacej a prehnanej mimike.

Video zo Stoianvej vystúpenia je stále dostupné online a získalo viac ako 1,3 milióna videní. Stoian sa následne stala finalistkou súťaže.

V dôsledku jej vystúpenia v show bola Stoian prijatá do viacerých tanečných škôl. Pravidelne aktualizuje svoje účty na sociálnych sieťach informáciami o štipendiách, ktoré získala od Bazilejskej baletnej akadémie, Annarelly Sanchezovej a Bolšoj baletnej akadémie.

Jej kariéra sa rozhodne uberá tým správnym smerom. Stoianovej najnovšou súťažou bola „Dance Campus & Contest“, v ktorej nielenže vyhrala prvé miesto vo viacerých juniorských profesionálnych kategóriách, ale získal aj špeciálnu cenu pre najlepšieho tanečníka.

Tieto kategórie zahŕňajú sólový klasický balet, sólový moderný a sólo otvorený. V rámci cien získala Stoian množstvo štipendií na tanečné školy a programy po celej Európe. Tieto ocenenia určite pomôžu pri pokračujúcej a vzrušujúcej expanzii jej kariéry.

zdroj: takprost.cc

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights