sobota, 27 júla, 2024

10 Slávnych celebrít, ktoré sa najprv museli presláviť v reklamách. Spoznáte ich?

Niektoré súčasné hollywoodske hviezdy sa na obrazovky prvýkrát dostali prostredníctvom televíznych reklám. Existuje množstvo spôsobov, ako sa slávni herci a herečky dostali do lepšieho povedomia divákov. Nie je to vždy len pomocou filmov a televíznych programov. Filmový priemysel je plný konkurencie a herci, ktorí snívajú o tom, že sa stanú veľkými hviezdami, si musia najskôr vyskúšať smiešne platené zamestnania, kým sa ich mená začnú objavovať nielen v reklamách, ale aj na filmových plátnach.

Niektoré z najväčších hollywoodskych hviezd sa na obrazovkách prvýkrát objavili prostredníctvom televíznych reklám. Aj keď sú mnohé z nich pomerne solídne, niektoré vám vyčaria úsmev na tvári, prípadne rozosmejú…

Aaron Paul

Predtým, ako Aaron Paul zahviezdil na konkurze do seriálu Perníkový tatko, hral v mnohých reklamách. Herec, ktorý mal v tom čase 20 rokov sa objavil v reklamách na cereálie Juicy Fruit Gum a Corn Pops.

Dalo by sa povedať, že išlo o dokonalý začiatok budúceho Jesseho Pinkmana, nakoľko aj vďaka tejto reklame sa o niekoľko rokov neskôr stal postavou kultového seriálu.

Paul Rudd

Paulovi chvíľu trvalo, kým získal status herecká celebrita. Rovnako ako mnoho ďalších, aj jeho kariéra sa začala v reklamách, predtým, ako si zaistil úlohu vo filme Bezmozná ako nevlastný brat Cher Horowitzovej. Mladého Rudda bolo možné vidieť v reklame na Super Nintendo. Určite sa zhodneme na tom, že za 30 rokov vyzerá takmer rovnako.

Tina Feyová

Pravdepodobne by ste v tomto videu nespoznali hviezdu amerického seriálu Štúdio 30 Rock. No už v roku 1995 sa objavila v reklame pre banku Mutual Savings. Aj keď teraz hviezdi v nablýskaných outfitoch, vtedy ako 25-ročná mala zvyčajne vrecovité oblečenie z 90. rokov a ostrihané vlasy.

Našťastie to nebolo dlho predtým, ako svojimi filmovými a televíznymi úlohami urobila dojem na fanúšikov i kritikov.

Keanu Reeves

Keanu Reeves začal hviezdiť vo filme koncom 80. a začiatkom 90. rokov s názvom Bill & Ted. V roku 1987 sa objavil v reklame na kukuričné vločky v roku 1987, len dva roky pred prvým nakrúcaním spomínaného filmu.

Jack Black

V tejto reklame na videohru Pitfall for Atari vz roku 1982 by ste sa ťažko poznali vtipného Jacka Blacka. Vo veku iba 13 rokov to bola jeho úplne prvá herecká práca a je vidieť, že urobil dobrý dojem.

Každý musí niekde začať a súdiac podľa jeho nasadenia v tejto reklame môžete vidieť, prečo sa dostal až tak ďaleko.

Meg Ryanová

Pred tým, ako začala svoju slávnu kariéru vo filme Keď Harry stretol Sally v roku 1989, sa Meg Ryan predstavila v reklame na Burger King z roku 1982. V tom čase mala iba 20 rokov a je až neuveriteľné, ako veľmi sa zmení očarujúca filmová hviezda len v priebehu niekoľkých rokov.

O sedem rokov neskôr sa z nej stala obrovská hviezda romantických komédií, takže vytrvalé pôsobenie v reklamách sa jej určite vyplatil.

Sarah Michelle Gellarová

Ďalšia slávna hviezda, ktorá začala svoju kariéru prostredníctvom reklám Burger King, hviezda seriálu Buffy, premožiteľky upírov, Sarah Michelle Gellarová, bola v tejto reklame z roku 1981 rozkošná.

V tom čase iba 5-ročná Sarah vyzerala so svojimi prírodnými tmavými vlasmi celkom inak, ale jej sympatické vystupovanie je zrejmá už od začiatku.

Bryan Cranston

Bryan Cranston sa rovnako ako jeho známy kolega z Perníkového tatka objavil v mnohých televíznych reklamách vďaka ktorým sa stal tak známym. Mladého Cranstona možno vidieť v reklamách na všetko od bavlnených košieľ až po hemoroidy alebo čokoládové tyčinky Mars.

Tieto reklamy sú pri spätnom zhliadnutí pomerne vtipné, ale dostali ho tam, kde je dnes a na ničom inom nezáleží.

Channing Tatum

Predtým, ako ohromil publikum filmom Magic Mike, sa objavil v reklame na Mountain Dew. Jeho charizma je zrejmá z tejto krátkej reklamy a tak asi nikoho neprekvapuje, že si ho svet Hollywoodu okamžite zavolal k sebe.

Herec istý čas pracoval aj ako striptér, čo ho inšpirovalo k napísaniu scenára k filmu Magic Mike. Channing Tatum je dôkazom toho, že ľudia by sa nikdy nemali vzdať svojich snov.

Mila Kunisová

Mila Kunisová si svoju hviezdu slávy začala odkrývať pôsobením v reklame na detské školské pomôcky značky Lisa Frank. Trinásťročná, pomerne dosť vysoká Mila, žiari nadšením, keď divákom ukazuje obchod Lisy Frank plného farieb, plyšových hračiek a farebných školských potrieb.

Svojho nasadenia sa nezbavila ani o pár rokov neskôr, kedy ju preslávila rola v americkom seriály Tie roky sedemdesiate.

 

Zdroj: thethings.com

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights