sobota, 27 júla, 2024

„Barbie s tmavou pleťou“ je jednou z najkrajších žien na svete: tieto fotografie fascinujú internet

Krása okolo nás môže mať rôzne podoby a o to viac to platí, keď ide o krásu ľudského tela. Vnímanie krásy je u každého jedinečné a mení sa v závislosti od viacerých parametrov.

Výsledkom je, že táto paralela medzi rozmanitosťou vnímania a vkusu a preferencií nám niekedy umožňuje objaviť nové typy krásy, ktoré sú jednoducho výnimočné.

Mladá žena, ktorá vyzerá ako skutočná bábika

Našu pozornosť upútala supermodelka, ktorá vyzerá presne ako ľudská bábika. Reč je o Nyadak Duckie Thot, úchvatnej mladej dáme čiernej pleti. Vo svojom odbore excelovala a jej fotografie sa dostali na titulnú stranu nejedného známeho časopisu. Až kým sa v roku 2017 nestalo niečo nezvyčajné.

Objavila sa na fotografii s názvom „Duckie After Dark“, na ktorej vyzerala takmer presne ako bábika Barbie. A táto podoba bola vďaka jasnosti fotografie taká zjavná, že mnohí ľudia skutočne uvažovali, či sa pozerajú na skutočnú ženu alebo na bábiku.

Tajomstvo fotografie spočíva v tom, že bola zhotovená v rámci fotenia s názvom „Barbie Style“, ktoré malo zjavne veľký úspech.

Duckie bola predurčená na kariéru modelky

Po tom, ako mladá Austrálčanka a Sudánka vyhrala tretie miesto v 8. sezóne súťaže Australia’s Next Top Model, presťahovala sa do New Yorku s cieľom stať sa slávnou a plne sa sústrediť na kariéru modelky. Čo jej však skutočne pomohlo, bol jej veľmi podmanivý vzhľad: úchvatná tvár, krásna pleť, veľké oči a úplne vznešené telo.

Farba pokožky mladej modelky sa môže líšiť v závislosti od osvetlenia, a to vďaka špecifickému rozloženiu melanínu na jej tele. V dôsledku toho sa farba jej pleti môže pohybovať od sivej až po čiernu.

Keďže na internete sú stovky fotografií Duckie a zakaždým vyzerá inak, mnohí fanúšikovia si ťažko uvedomujú, že na každej fotografii je to tá istá osoba.

Cesta, ktorá nie je bez nástrah

V roku 2017 sa mladá žena stala obeťou obťažovania kvôli svojej farbe pleti a vlasov. Reagovala na to takto: „Ako černoška vám môžem povedať, že nás nikdy neučili, aby sme sa o svoje vlasy starali, ale aby sme ich skôr skrývali. Takže zodpovednosť pripisujem médiám a šéfom kaderníckych firiem.“

Ďalej hovorí, že jediné ženy, ktorým sa podarilo prezentovať černošskú krásu v jej pravej podobe, boli tvorkyne obsahu na Youtube, ktoré úspešne prelomili tento múr. Verí, že si to priemysel čoskoro uvedomí, keď skoncuje s odpornou strnulosťou súčasných štandardov krásy a povzbudí ľudí, aby ocenili krásu vo všetkých jej rôznych podobách.

Ako sa vám to páči?

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights