sobota, 27 júla, 2024

Harry Potter a Kameň mudrcov: ilustrovaný a s interaktívnymi prvkami!

Tento Harry Potter vás nadchne. Prináša úžasný grafický zážitok vďaka interaktívnym prvkom. Je to zberateľská lahôdka z dielne grafického štúdia MinaLima.
Takmer na každej strane nájdete plnofarebné ilustrácie a rôzne symboly, drobnosti, ktoré dotvárajú pútavý príbeh. V knihe je veľa pohyblivých a interaktívnych prvkov, rôzne vylepšenia, ktoré zvyšujú čitateľský zážitok.
Verzia MinaLima má tiež trochu hrubšie stránky a všakovaké vyťahovacie, posúvacie, otváracie a otáčacie prvky. Čiže to, čo sa odohráva v príbehu, sa odohráva aj v papierových prvkoch.

MinaLima verzia tak prináša dobre známe pasáže, ako pani na obraze, otvorenie šachovnice alebo otváranie listu s pozvánkou do Rokfortskej strednej školy čarodejníckej. Riaditeľ Albus Dumbledore Harrymu oznamuje, že ho prijali, je tam zoznam toho, čo potrebuje študent prvého ročníka, akú rovnošatu, učebnice a ďalšie pomôcky. 

Na ďalšej dvojstránky si môžete rozprestrieť Šikmú uličku s rôznymi obchodíkmi ako Kotly a kotlíky, Apatieka, Metlobalové doplnky, či známa čarodejnícka banka Gringottbanka. 

Pri výrobe, orezávaní, lepení a použití takýchto prvkov rastie prirodzene aj cena. Tlač takýchto špeciálne upravených kníh je drahšia a aj preto novinka Harry Potter v edícii MinaLima stojí 44,90€. 

O čom je Harry Potter a Kameň mudrcov?

Harry Potter je sirota, žije u príšerných príbuzných a až do svojich jedenástych narodenín si myslí, že je obyčajný chalan… Lenže potom dostane záhadné listy, navštívi ho sympatický obor a oznámi mu, že ho prijali na Rokfortskú strednú čarodejnícku školu. Tam sa Harry naučí hrať metlobal a stretne sa v boji so svojím úhlavným nepriateľom. Dôvod, prečo sa to všetko stane, je jasný: Harry Potter je čarodejník! 

Kto je MinaLima?

MINALIMA je oceňované grafické štúdio, ktoré založili Miraphora Mina a Eduardo Lima, známi najmä ako autori grafického štýlu filmovej série o Harrym Potterovi. Od založenia svojho londýnskeho štúdia v roku 2009 sa naďalej podieľajú na vizuálnej identite spoločnosti Wizarding World prostredníctvom mnohých kreatívnych partnerstiev, od kníh až po dizajn zábavných parkov. Miraphora a Eduardo sa vrátili do čarodejníckeho sveta aj pri tvorbe grafického dizajnu filmovej série Fantastické zvery. MinaLima rozpráva príbeh a robí ho jedinečným prostredníctvom dizajnu. Štúdio vnieslo svoj osobitý, farebný a interaktívny štýl aj do svojej série MinaLima Classics. V nej dostali novú podobu obľúbené rozprávky vrátane Petra Pana, Alici v krajine zázrakov aj Tajnej záhrady. 

Z anglického originálu preložila Jana Petrikovičová.

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights