sobota, 27 júla, 2024

„Mám 54 rokov a som vydatá za muža, ktorý je o 21 rokov mladší ako ja – cítim sa, akoby som vyhrala v lotérii“

Michelle Rinella (54) hovorí, že jackpot vyhrala so svojím o 21 rokov mladším partnerom a nemôže byť šťastnejšia. Názory iných ju už nezaujímajú a má pocit, že mladší manžel s ňou dokáže držať krok tak, ako to starší muži nedokázali.

Michelle je matka štyroch detí, ktorá sa po rozvode rozhodla opäť začať randiť. Hoci sa spočiatku snažila randiť s ľuďmi v jej veku, rýchlo si uvedomila, že starší muži jej nemôžu dať to, čo by chcela.

Hoci sa spočiatku snažila stretávať s mužmi svojho veku, rýchlo si uvedomila, že starší muži jej nedokážu dať to, čo chce.

Hoci spočiatku váhala, či má chodiť s mladším mužom, jej súčasný manžel, 33-ročný Brandon Graham, ju príjemne prekvapil a hovorí, že v ňom objavila mnohé vlastnosti, ktoré starším mužom chýbajú.

„Spočiatku som asi do tohto vzťahu nevkladala veľké nádeje vzhľadom na vekový rozdiel. Brandon mi napísal odkaz.

Otvorila som ho a pomyslela som si: Ďalší dvadsiatnik. Prečo mi títo mladí ľudia stále píšu? Potom som sa pozrela na jeho fotografiu a pomyslela som si:

Možno by nezaškodilo krátke pozdravenie. Poslala som mu správu s otázkou, koľko má rokov, a on mi odpovedal, že je dosť starý na to, aby ma potešil. Mal pravdu,“ povedala Michelle o tom, ako sa zoznámili.

Pár sa zosobášil v roku 2019 a ona svoj vzťah prirovnala k „výhre v lotérii“.

„Myslím si, že tento vzťah funguje práve vďaka vekovému rozdielu, pretože vytvára vášeň. Pre mňa je Brandon mladý, fit, pekný, energický a zábavný. To u päťdesiatročných mužov rozhodne nenachádzam.

Pre neho som múdra a skúsená s pevnými základmi a zároveň stále príťažlivá. Rozhodne to bola okamžitá príťažlivosť. Na našom prvom rande bola moja prvá myšlienka „ešte krajší ako na fotkách“.

Chcem povedať, že je medzi nami očividná príťažlivosť, ktorá je ako oheň,“ povedala o ich vzťahu.

„Ale potom tam bola aj tá emocionálna príťažlivosť. Bola v tom určitá miera zraniteľnosti, na ktorú som nebola zvyknutá.

Starší muži boli oveľa rigidnejší a od vzťahu nič nevyžadovali. Pre nás oboch to bol pocit, akoby sme vyhrali v lotérii, mali sme všetko, čo sme u seba hľadali, a to vytvára neuveriteľnú vášeň,“ dodáva.

Michelle tiež povedala, že bezprostredne pred Brandonom chodila s mužom, ktorý bol od nej o niečo starší a ktorý bol vo všetkých ohľadoch pravým opakom Brandona, ale pripadal jej veľmi nudný.

„Mala som pocit, že nežije svoj život. Starší muži so mnou nedokázali držať krok. Boli jednoducho nudní,“ povedala.

Michelle je teraz mimoriadne šťastná s Brandonom, ktorý má z predchádzajúceho vzťahu aj 13-ročného syna. Prezradila tiež, že odsudzovanie druhých ich ešte viac zapálilo do boja o ich vzťah.

„Vstúpime do miestnosti a je to ako zvuk chrčiacej platne. Celá miestnosť zmĺkne. Ľudia sa na nás pozerajú. Kedysi ma to veľmi trápilo.

Ale Brandon mi pomohol pochopiť, že ľudia na mňa budú pozerať vždy a nemá zmysel robiť si z toho to najhoršie. Možno na nás pozerajú preto, že sme pekný pár. Alebo možno len preto, že nevedia, aké to je cítiť sa tak. Aj keď nás ostatní ľudia odsudzujú, teraz nám to len pridáva na príťažlivosti,“ vysvetlil.

Napriek tomu Michelle priznala, že spočiatku mala pochybnosti a niektoré problémy nemohla ignorovať.

„Teraz nás delí 20 rokov, ale sme v rovnakej fáze života. Ale o 20 rokov budem mať 75 rokov a on 55. Chvíľu som sa kvôli tomu dosť bránila myšlienke dlhodobého vzťahu. Brandon však nie.

Nešlo o to, že by som mu nedôverovala, že mi bude verný v súčasnosti, ale o to, či mu môžem dôverovať, že sa o mňa postará v budúcnosti? Je to ťažká myšlienka, keďže sa budeme nachádzať v rôznych etapách nášho života. Ja budem stará a on bude dosť mladý na to, aby bol zdravý, ale teraz si s tým nemôžem robiť starosti,“ povedala.

foto: Michelle Rinella Graham/Facebook

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights