sobota, 27 júla, 2024

„Moju mamu často považujú za moje dvojča – vyzerá o polovicu mladšia ako ja a má úžasné brušné svaly!“

Ak si budeme venovať trochu pozornosti, dlhodobé výsledky budú viditeľné. K tomu prispieva práca v oblasti, ktorá podporuje vašu fyzickú pohodu.

Jedna 61-ročná osobná trénerka a jej 24-ročná dcéra mi povedali, že ľudia ich často považujú za dvojičky. Matka by svoj vek mohla poprieť minimálne o polovicu a s dcérou sa na seba tak podobajú, že si ich už niekoľkokrát pomýlili!

61-ročná Jacqueline Hootonová pracuje ako osobná trénerka a dosahuje úžasné výsledky v oblasti fitnes – dokáže zdvihnúť dvojnásobok svojej vlastnej hmotnosti. So svojou 24-ročnou dcérou Saffron často vtipkujú o svojej podobnosti napriek 37-ročnému vekovému rozdielu.

Jaqueline, ktorá má obrovskú základňu fanúšikov, priznala, že keď zverejňuje príspevky na sociálnych sieťach, jej sledovatelia ju ťažko rozoznávajú od dcéry, pričom mnohí napísali: „Určite sú to sestry“.

Duo matka-dcéra túto situáciu určite využíva, keďže ich často vidno v rovnakých outfitoch. „Sme matka a dcéra, samozrejme, že sa vždy obliekame rovnako.

Samozrejme, že sme vo všetkom rovnaké. Samozrejme, že vyzeráme ako dvojičky. Sme matka a dcéra, ale kto je kto?“ – Jaqueline a Saffron uviedli vo svojom príspevku na Instagrame.

Hoci na svojich stránkach na sociálnych sieťach dostávajú veľa pozitívnych ohlasov a Jaqueline je často chválená za svoju úžasnú postavu, 61-ročná žena má pochybnosti o tom, aké pochvalné sú tieto komentáre. Svoj vek vníma len ako číslo a má úplne iný názor.

„Ľudia hovoria, že na svoj vek vyzerám dobre. Chápem, že to myslia dobre. Ja si však myslím, že vyzerám presne na svoj vek a cítim sa v ňom dobre.

Opis ‚vyzerám dobre na svoj vek je problematický.

Hovorí ženám, že sú stále posudzované podľa svojho vzhľadu, aj keď starnú. Odvádza to pozornosť od toho, na čom skutočne záleží, od nášho fyzického zdravia.

Mňa viac zaujíma, ako starneme fyzicky a čo môžeme urobiť pre to, aby sme starli zdravšie, aké sú naše fyzické funkcie, kardiovaskulárne zdravie, kardiovaskulárne zdravie, kognitívne zdravie atď.

Myslím si, že jednou z výhod cvičenia je, že môže mať estetický prínos, ale to nie je moje primárne zameranie,“ povedala.

Mojím hlavným cieľom je byť čo najzdravšia, najmä preto, že mám 6a rokov a osteoporózu. Bolo by veľmi ľahké sadnúť si a myslieť si „nemôžem nič robiť“, ale s pribúdajúcim vekom, ak máme základné ochorenia a problémy, je ešte dôležitejšie investovať tento čas.

Pre mňa je to určite o zdraví, je to určite o tom, ako funguje moje telo, a je to určite o cieli – mať 100 rokov alebo viac a stále sa cítiť zdravo a dobre,“ poznamenala Jaqueline.

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights