sobota, 27 júla, 2024

„Nedokázala som si vytvoriť vzťah“: vzdávam sa rodičovských práv k svojej 3-ročnej dcére, pretože ju „nemiluje ako matka“.

Dnes sa zamerajte na príbeh matky, ktorá sa rozhodla dať svoje dieťa niekomu inému, aby mu dala lásku, ktorú ona nemohla.

Dojemné rozprávanie, ktoré určite vyvolá reakciu!

V posledných dňoch sa na sociálnych sieťach rozšíril rozhovor so ženou, ktorá sa chcela vzdať rodičovských práv nad svojou dcérou. Dvadsaťtriročná Laury sa priznala pred  kamerami a prelomila mlčanie vysvetlením, že nikdy nebola schopná milovať svoje dieťa ako matka.

Vzdáva sa rodičovských práv, pretože svoju dcéru nemiluje ako matka.

Vo videu, ktoré bolo zdieľané a videlo ho viac ako 3 miliónov ľudí, Laury rozpráva svoj príbeh, ktorý je ťažký a dojímavý zároveň.

Mala len 19 rokov, keď otehotnela so svojou dcérou Miou. Bolo to nechcené tehotenstvo, ktoré jej obrátilo život naruby.

Po pôrode mladá žena vychovávala svoje dieťa sama. Spočiatku sa nemusela ničoho obávať, ale veľmi skoro pocítila, že prichádzajú prvé ťažkosti, a ťažko sa s týmto malým stvorením zbližovala.

„Prvých pár mesiacov prebiehalo celkom dobre, mohla som ho kŕmiť, čo som aj robila, pretože to bola norma. Kúpala som ho a obliekala ako bábätko, pretože mi to bolo povedané, aby som ho rozmaznávala.

Ale akonáhle sa veci začali trochu komplikovať, napríklad hrať sa s ním, maznať sa s ním, bozkávať ho, čítať mu rozprávky, to bolo komplikované. Nedokázala som sa s ním zblížiť,“ hovorí a priznáva, že nikdy necítila žiadne materské inštinkty.

Nasledujúce dva roky sa Laury snažila vychovávať a milovať svoje dievčatko, ale nakoniec si uvedomila, že je to zrejmé.

„Mia bola jedno z tých detí, ktoré veľa plakali (…) stále plakala a ja som nevedela, ako ju upokojiť. Stále som si hovorila: „Dobre, je to moja chyba, niečo som urobila zle,“ pokračuje mladá matka, ktorá mala pocit, že nedokáže zvládnuť svoje vlastné pocity ani pocity svojej dcéry.

„Bála som sa, že urobím niečo, čo budem ľutovať (…) Začala som sa cítiť vinná a hovorila som si, že som zlá matka,“ spomína Laury, ktorá sa v tom čase „pokúsila o samovraždu, keď Mia spala vo svojej posteli“.

Tento takmer neúspech bol pre ňu budíčkom!

Po dvoch dňoch hospitalizácie a následnom nasadení antidepresív sa Laury rozhodla vyhľadať pomoc u sociálnej pracovníčky a nakoniec zvažovala, že sa vzdá rodičovských práv v záujme dieťaťa, ktoré teraz žije ďaleko od svojej matky.

„Nevidela som ho už rok. Chýba mi v tom zmysle, že som sa ju naučila milovať, Mia. Len ju nemilujem tak, ako matka miluje svoje dieťa. Milujem ju ako dieťa, o ktoré som sa starala,“ vysvetľuje.

„Viem, že bezo mňa je jej oveľa lepšie a aspoň má zdravý život, má všetko, čo potrebuje. Dostala sa do pestúnskej starostlivosti, do výnimočnej rodiny (…) a to je všetko, čo som preňho chcela, aby mala skutočnú rodinu, najlepší život, aký som mu mohla ponúknuť. A odvtedy je mi oveľa lepšie,“ uzatvára mladá žena, nie bez emócií.

via

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights