sobota, 27 júla, 2024

Žena išla na cintorín, aby z náhrobných kameňov vybrala meno pre svoju nenarodenú dcéru – vystrašila internet!

Táto bezradná matka chcela nájsť inšpiráciu pre meno svojej nenarodenej dcéry návštevou cintorína. Video nahrané na TikTok však rozdelilo divákov, pričom niektorí nenašli nič zlé na tom, že sa matka snaží pomenovať svoje dieťa podľa mien na náhrobkoch, zatiaľ čo iní poukázali na duchovné nebezpečenstvo tohto nápadu.

Nikto netvrdí, že je ľahké nájsť meno pre nenarodené dieťa, ale skutočnosť, že sa niekto skutočne snaží nájsť inšpiráciu na cintoríne, je, pravda, trochu strašidelná.

Haley Hodgeová to však urobila a jej video nahrané na TikTok ukazuje prečo.

Ako môžete z videa vidieť, chodiť na cintorín a čerpať odtiaľ inšpiráciu sa v Haleyinej rodine stalo tradíciou. Jej sestra napríklad dostala meno podľa pohrebného obradu Coopera, keď ich rodičia navštívili cintorín.

Blízkosť smrti a cintorínov je v Haleyinej rodine prirodzená, keďže ich rodičia dbali na to, aby navštívili miestny cintorín, keď išli ako deti na dovolenku.

Dievčatá teda vyrastali na tom, že počas prázdnin v rôznych častiach sveta chodili na miestny cintorín, kde ich neustále žiadali, aby rozprávali strašidelné príbehy.

„Vždy som sa rada prechádzala po cintorínoch a pozerala sa, ako sú hroby vyzdobené, pretože to veľa prezrádza o živote a príbehu zosnulého,“ povedala Haley pre USA Today.

Mladá matka sa rozhodla pokračovať v rodinnej tradícii a takto pomenovala už svoje tri deti.

„Za náhrobnými kameňmi vidím krásu ľudských príbehov, zatiaľ čo väčšina ľudí sa nedokáže odpútať od depresívnej atmosféry smrti,“ hovorí Haley, pre ktorú cintorín symbolizuje spomienku na krásu života.

Počas rodinnej dovolenky v Southporte, pobrežnom mestečku neďaleko hraníc Južnej Karolíny a mesta Wilmington v Severnej Karolíne, preto Haley navštívila starý Smithvillský cintorín a začala hľadať mená pre svoje dievčatko.

Haley, ktorá pracuje ako fyzioterapeutka a tvorkyňa obsahu, začala svoje zážitky zdieľať na TikToku, ale videá získali nečakanú popularitu a v rekordne krátkom čase dosiahli takmer 3 milióny pozretí.

 

@hodgehouse Fun fact: My sister came from someones gravestone 🤍 #babynames #southport #love #fyp #viral #weird #graveyard ♬ Beautiful Memories – Lux-Inspira

Video ukazuje Haley a jej rodinu, ako sa prechádzajú po cintoríne a uvažujú nad menami na niekoľkých náhrobných kameňoch. Popri menách Julia, Bunny a Ella sa však mamičkinými obľúbencami stali mená Galloway a Salem.

Ľudia na internete, však tento zvláštny rituál pomenovania prijali zmiešane.

„Takto sa bude volať? Chcete svoje dieťa pomenovať po mŕtvej žene?“ – napísal jeden z nich.

„Počula som, že tehotenstvo priťahuje duchov. Mám pocit, že je to ako vyzdvihnúť ducha z útulku,“ podelila sa o svoje myšlienky ďalšia.

„Aký krásny a šikovný spôsob, ako spojiť úplne novú dušu s vesmírom pomocou minulosti,“ napísala jedna.

Haley Hodgeová a jej manžel sa ešte nerozhodli pre konečné meno. Hovoria, že pre nich je takýto výber mena zábavnejší a vzrušujúcejší ako len snaha nájsť inšpiráciu v knihách.

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights